1:12 Mini Dulap Oglindă, Scaun casă de Păpuși Decor Masă de Machiaj pentru Fete Bjds

  • 61.64lei
  • 30.84lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Papusi & Accesorii

Sku:
  • f39424
Tag-uri:
  • Tema - Animale & Natura
  • Origine - China Continentală
  • Varsta Recomanda - 12+y
  • Numărul De Model - KXRD5AC1106992
  • Material - Lemn

Caracteristici:

OOTDTY

De înaltă Calificare Material: Făcute de calificare materiale din lemn, cu design unic,rezistenta la uzura si non-toxic vopsit, care este durabil si perfect ca decoratiuni.

Realist Masa de toaleta in Miniatura Scaun Set de Păpuși Accesoriu: material Selectat & vintage in miniatura proiectat dressing-masă și scaun, cu oglinda si sertare ca cele reale, replica 1:12 proporție masa de toaleta, care fac realiste si potrivite pentru decorarea de păpuși și alte scopuri.

Mini Masă de toaletă Decorare: unice De lemn de trandafir de culoare face mini-masa de toaleta-ar putea de bine se potrivesc stiluri diferite de mobilier casă de păpuși și nu se estompeze ușor, de a stimula adolescenti la diy lor casă de păpuși, decora și design cu păpuși, să le stimuleze imaginația și creația, de a promova coordonarea mana-ochi și DIY hands-on abilitate.

Jucarie Model: Acesta este doar un model de jucărie dressing-masă și scaun seta, de asemenea, vă rugăm să acorde o atenție și de a preveni copii mici de a manca sau orice rănit din greșeală.

Gama larga de Aplicare: Potrivit pentru păpuși decoratiuni, și, de asemenea, o alegere excelentă pentru DIY casă de păpuși, personalizate playhouse accesorii, gradinita manual, mușchi micro peisaj, suculente, peisaj, casă de păpuși accesorii, ocean sticla star sticla material diy, decor scenă, desktop mini ornament, și etc.

Cadoul Ideal: scalate mini masa de machiaj este potrivit pentru copii sau adulți, ca cadou de ziua de nastere, cadou de Crăciun, care este potrivit pentru copii, fete adolescente și colecționari, și perfect potrivit pentru nisip model de masă scena layout.

Caietul de sarcini:

Produs Dimensiune: ca imagini arată

Material: Lemn

Opțiune De Culoare: Alb/Rosu/Negru

Greutate neta: cca. 90 g/0.19 kg

Proporția: 1:12

Pachetul Include:

1 x casa de Păpuși în Miniatură Dressing-Masă și Scaun Set de Jucărie

Notă:

Avertisment: Acesta este mic și trebuie să acorde o atenție la înghițire risc.

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Adauga un comentariu

Rating: