Inteligent Panou SCBRHMI Seria C 4.3"Inch withHMI Afișaj Grafic LCD Module

  • 572.89lei
  • 452.59lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Componente Electronice Și Sisteme

Sku:
  • f40701
Tag-uri:
  • Nume De Brand - SCBRHMI
  • Modul De Afișare - 500
  • Origine - China Continentală
  • Rezoluție - 16*01
  • Luminozitate - 300cd/m2
  • Tip - TFT
  • Culori - 262K
  • Numărul De Model - STWC043WT/N-01

Inteligent Panou SCBRHMI Seria C 4.3"Inch withHMI Afișaj Grafic LCD Module

THIIRD GENERAȚIE INTELLIGENT LCD MODULE SCBRHMI & STONE

SERIA C STWC043WT/N-01

UȘOR PUTERNIC DE ECONOMISIRE PROFESIONALE INDUSTRIALE INTELIGENTE

BINEVOIT PENTRU INGINERI SI PROGRAMATOR CU O GAMĂ LARGĂ DE APLICAȚII

● SCBRHMI 4.3 Inch TFT LCD Display cu Driver + Controller + Software GUI + UART/Interfață USB STWC043WT/N-01

● 4.3 Inch LCD HMI Serial Modul de Afișare cu Program + Ecran Tactil pentru Echipamente Panoul de Control STWC043WT/N-01

● 4.3 Inch, 320x480 HMI TFT LCD Touch Panel cu Controler de Bord + Driver + Software GUI + Port UART

● 4.3" TFT LCD Monitor 480*272 cu CPU & Driver Pot Fi Controlate De Orice MCU

● SCBRHMI 4.3 Inch HMI Inteligent TFT LCD monitor cu Controller + Program + Ecran Tactil + Interfață Serială UART

● LATESTED & MODERNIZATE FUNCȚII: Noua Lansare Inteligent Serie 4.3" tft lcd monitor module poate fi controlată de NICI un MCU, cu 1 G Hz Cortex A8 CPU & dispozitiv de Conducere; 256 MB memorie Flash pentru HMI proiect.RS232/TTL Interfață UART & port USB.Compatibil cu 5 la 28V largă de tensiune de funcționare.Potrivit pentru arduino și raspberry pi proiecte.

● BETTERVISUAL BUCURIE: Smart HMI tft lcd cu afișaj de Înaltă Rezoluție de 480x272 & 4-sârmă de rezistență ecran tactil. 262K (18bit) culoare numere da mare de culoare restabili afișajul.Dreptunghiulară raport 4:3 format de afișare de conversie. 70°/70°/50°/70° unghi larg de vizualizare, de luminozitate reglabilă ( 300 cd/m⊃2;) și contrast (500:1) oferta de final de proiect experiență.

● Economie de TIMP PENTRU PROGRAM : Cu acest programabile LCD display touchscreen, puteți crea cu ușurință un touch intuitivă interfață de utilizator prin adăugarea unui png/jpg/bmp/svg/gif fișiere imagine ca fundal și definirea funcțiilor de componente, chiar dacă sunteți un începător, care vă permit să dezvolte proiecte rapid, în mod cost-eficient.Salvarea de Mult costurile de Dezvoltare și de timp!

● UTILIZAT pe scară LARGĂ ÎN VARIOUSSCENE: Medical & Beauty Echipamente/Inginerie Mașini și Echipament Vehicul/Instrument Electronic/Industrială Sistem de Control/Industria energiei Electrice/Civile Echipamente Electronice/Echipamente de Automatizare/Trafic-nou proiect de energie/MULTE aplicații.

● CU 3 ANI GARANȚIE fără GRIJI: dacă se rupe, se întoarce și ne vom înlocui gratuit.Panourile noastre au trecut toate CE/RoHS/FCC/ISO9001 Internaționale de Certificare și 24 de ore de Imbatranire Testare.De asemenea, vom oferi suport tehnic profesionist toate o oră și user-ajuta-centrul de utilizator, niciodată nu va fi singur pentru a dezvolta HMI proiect.Vino alături de noi!

● STWC043WT -01 este 4.3 inchIndustry Serie Ecran: Industrial clasa 480x272 TFT LCD monitor & 4-sârmă rezistivă panou tactil, Standard de 128MB de memorie flash pentru HMI proiect, 1G Hz Cortex A8 CPU, 262k adevărat-la-viata de culori. 300 cd/m2 luminozitate; iluminare LED; Zona de Vizualizare 95.04(W) × 53.856(H) mm; Vizual Angel70°/70°/50°/70°; de Lucru de viață de 20.000 de ore.

● Nostru GUI Design Software-ul face proiectul dumneavoastră de simplu: nostru TFT LCD module este un întreg sistem de afișare, acces gratuit la GUI design de software pentru a oferi o modalitate ușoară de a crea o interfață intuitivă și superb touch interfață de utilizator chiar și pentru începători, care va reduce 90% din timpul de dezvoltare și costurile.Cu ajutorul acestui editor, proiectarea unui GUI este o bucată de tort.

● Ultra compatibil andmultiple interfețe: WithRS232 /TTL Interfață UART & port USB.Port Ethernet / WI-FI / Bluetooth ( opțional ) .Puteți design nou fișier de proiect pentru Inteligent tft lcdscreenon sistemul de operare Windows PC sau MacOS pe PC, sau pe site-ul direct.

● De ce alegem HMI display ? Produsele noastre adopte de la Celebra Companie Componentelor (Clasa Industriale) și a trecut de toate CE/ROHS/FCC/ISO9001 Internaționale de Certificare și 24 de ore de Imbatranire Testare. 3 ANI perioada de garantie; 0.1% rata de reparații pe an.Cu această înaltă calitate programabile LCD display touchscreen, puteți adăuga cu ușurință audio, video și de animație de resurse HMI proiect, controlul stării și looping prin editarea acestor resurse atribut, vii și intuitivă interfață HMI este produs.În plus, suport tehnic profesionist este mereu aici pentru tine.

● Oferim toate accesoriile necesare pentru link-ul de pe ecran :1 x 4.3 Inch Tactil Rezistiv Panoul de Control (3.5-10.1 Inch Disponibile), 1 x dublu 8-pini conectați cablu, 1 x 8-pini, 1 x tip a, USB cablu, 1 x convertor USB ⇌ RS232 /TTL.Toate produsele informații tehnice pot fi găsite în USBdisk.

ModelSTWC043WT/N-01

La STWC043WT/N-01 a fost conceput ca monitor TFT & Touch controller.Acesta include procesor, program de control, driver, memorie flash, RS232/ TTL port, Wi-Fi / Bluetooth, touchscreen, alimentare etc , deci, este un întreg sistem de afișare bazat pe puternica si usor sistem de operare, care pot fi controlate de Orice MCU.

La STWC043WT/N-01 poate fi folosit pentru a efectua toate funcțiile de bază, cum ar fi de afișare de text, de afișare a imaginii, de afișare a curbei precum și funcția touch, Video & Audio funcția etc. Interfața cu Utilizatorul poate fi mai abundente și diverse.Și de memorie flash, poate stoca date, fișiere de configurare, fișiere imagine, fișiere de font, fișiere video și fișiere audio etc.

Adauga un comentariu

Rating: