Noapte înstelată Proiector de Lumina - Lumini de Nord Galaxy Proiector Cu Telecomanda, LED Nebuloasă Galaxie Proiector

  • 256.36lei
  • 189.71lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Lumini & Iluminat

Sku:
  • f42772
Tag-uri:
  • Este De Becuri Incluse - No
  • Forma - FIGURA
  • Certificare - NICI unul
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - FGHGF
  • Tip - Atmosfera

Mai MULTE CULORI si MODURI de joc: Noastre aurora galaxy proiector are 4 culori de bază (RGBW), întâmplare din care se poate proiecta în două culori sau multi-color aurora ca pe preferințele dumneavoastră.Între timp, acesta vine cu 29 presetate moduri de dinamice, ceea ce înseamnă o mulțime de grupuri de diferite culori, luminozitate, viteza și la pescuit. modes.By comutarea între aceste moduri, luminozitatea și viteza, ai putea pregăti cu ușurință dumneavoastră preferat aurora show pentru anumite ocazii, cum ar fi petrecere, nunta, cină la lumina lumânărilor, dating si etc,.

APP de CONTROL de la DISTANȚĂ: în ceea ce Privește controler de la distanță, ar putea controla star galaxy proiector la 360 de grade 5-15 metru distanță.În plus, aveți posibilitatea să comutați, de asemenea, teme, printre Aurora Numai, Aurora + Stele, Stele Numai, se bucură de călătorie în noaptea de Aurora.

MUZICĂ BUILT-IN DIFUZOR ȘI MICROFON SENSIBIL: proiector Nostru ar putea fi conectarea telefoane mobile și U Disc pentru a juca dumneavoastră preferat de muzică și cărți audio la fel ca audio de acasă.De muzică de înaltă calitate de vorbitor și de înaltă sensibilitate MICROFON plus aurora crea atmosfera incredibila, te-aș fi simțit ca vizionarea alt stil de dans în timp ce comutarea între diferite muzică și moduri.

FUNCȚIA TIMER: este ușor de la distanță stabilit de timp personalizate prin intermediul APP și controler de la distanță.În acest fel, este adesea folosit ca un copil lumina de noapte pentru a ajuta copilul mic sa adoarma.Ce este mai mult, prin comutarea între moduri și muzică, acest proiector poate fi folosit ca o sincronizare memento atunci când oamenii fac exerciții ritmice la sala de sport.

NEBULOASA PROIECTOR CU 8W MARGELE LAMPA: în Comparație cu altele aurora galaxy proiectoare, cerul nostru lămpi care utilizează 8W margele, în scopul de a afișa un iluminat mai luminos efect și culori mai saturate, incrediblely creează o mai vie aurora cerul înstelat.Cutia include o carte de instrucțiuni, un cablu de încărcare, un controler de la distanță și un proiector, care sunt toate ambalate intr-o superba cutie cadou, o alegere excelentă pentru vacanță cadou pentru sigur.

Putere de intrare: USBDC5V

Necesare Telecomanda Baterii: 1 Baterie De Litiu (Incluse)

Lumina Se Referă La: 161-538 Mp.Ft (15-50 m2)

Muzica Difuzor: Bluetooth și USB 2.0

Margele lampa: 8W

Culoare: imagine color

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1 * Steaua Proiector De Lumina

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Familiaheidi.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Familiaheidi.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv .Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Adauga un comentariu

Rating: