24buc Miniatură Pălărie de Paie Mini Papusa Pălărie Casa Papusa Ornament Mini palarie de soare Mână Tesut Păpuși Accesorii Dropshipping

  • 68.67lei
  • 37.78lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Papusi & Accesorii

Sku:
  • f45048
Tag-uri:
  • Certificare - CE
  • Origine - China Continentală
  • Material - Paie
  • Varsta Recomanda - 7-12y, 12+y
  • Suport - Dropshipping/en-gros

24buc Miniatură Pălărie de Paie Mini Papusa Pălărie Casa Papusa Ornament Mini palarie de soare Mână Tesut Păpuși Accesorii Dropshipping

Puncte: 1、de Înaltă Calitate Material: Mini Palarie de Paie se face de înaltă calitate de paie, care nu este numai lumina, ci, de asemenea, nu are miros ciudat, este stabilă, și nu este ușor de a sparge, a face în condiții de siguranță pentru tine de a utiliza și pot fi stocate pentru o perioadă lungă de timp.

2、Ușor de Transportat: Papusa de Paie Pălărie măsurile de aproximativ 5,4 cm/ 2.1 inch în diametru, cu această dimensiune este ușor pentru tine de a-l scoate oriunde aveți nevoie de ea, și puteți stoca cu ușurință, fără a lua prea mult spațiu

3、Design Realist: Aceasta Papusa in Miniatura Pălărie de Paie este bine făcut, realist, și drăguț, potrivit pentru mobilier casă de păpuși decor și 6-inch mini papusa accesorii de îmbrăcăminte.

4、Versatil Utilizare: puteți colora pe Mini Papusa Pălărie de Paie, acesta poate fi folosit ca o grădină acasă decor delicat și casă de păpuși decor accesorii, adăugând un drăguț și iubitoare atmosfera încăperii, ceea ce face papusa ta sau alte proiecte DIY arata mai frumos.

5、Cadou Semnificativ: poate da o Papusa Mini Palarie de Paie pentru familia ta, prietenii, și colegii de clasă, sau de a folosi ca un decor pentru o petrecere de aniversare sau eveniment în aer liber; drăguț și frumoase decoratiuni pot adăuga energie și vitalityto petrecerea ta.

Caracteristici:

1. Material de înaltă Calitate: mini capac tricotate este fabricat de înaltă calitate de paie, care nu este doar ușor, dar, de asemenea, nu are miros, este stabilă, și nu este ușor de a sparge, a face în condiții de siguranță pentru tine de a utiliza și pot fi stocate pentru o perioadă lungă de timp.

2. Portabil Dimensiune: casă de Păpuși de paie pălărie este de 2,1 cm în diametru (aproximativ 5,4 cm); este doar marimea potrivita pentru a transporta oriunde aveți nevoie de ea, și nu ia mult spațiu.

3. Aplicarea pe scară largă: puteți colora pe mica pălărie de paie, acesta poate fi folosit ca acasă, fairy garden decor delicat și casă de păpuși decor accesorii, adauga drăguț și iubitoare atmosfera la sala, face papusa ta sau alte proiecte DIY arata mai frumos.

Caietul de sarcini:

Nume: Papusa Mini Palarie De Paie

Material: paie de Grâu

Dimensiune: aproximativ 5,4 cm/ 2.13 inch

Lista De Ambalare:

Papusa Mini Palarie De Paie*24

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Adauga un comentariu

Rating: