USB Încălzit Pălărie Eșarfă Set Gros de Cald Beanie Cap Eșarfă Gros Căptușite Iarna Pălărie Și Eșarfă Pentru Femei Și Bărbați Pe Vreme Rece

  • 122.96lei
  • 51.67lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f450635
Tag-uri:
  • Tip De Element - Capac
  • Gen - FEMEI
  • Model Tip - Solid
  • Tip Sport - Ciclism
  • Material - Faux Din Piele
  • Origine - China Continentală

Descriere:

Iarna cald pălării și eșarfe tricotate gros straturile exterioare și căptușeală lână moale pentru a vă oferi îngrijire intimă și căldură confortabilă.Se amestecă și se potrivesc în mod liber sau de a folosi căciuli și fulare pe cont propriu.

Pălării tricotate și încălzite eșarfe sunt echipate cu built-in de tampoane de încălzire, care poate încălzi și caldă capul și gâtul în același timp.Încălzește într-un interval de temperatură de 104-122°F (40-50°C), fără griji despre arderea sau uscarea pielii.

Caietul de sarcini:

Nume: USB Încălzit Pălărie Eșarfă Set

Rata de tensiune: 5V

Material: poliester, fleece

De încălzire material: fibra de sârmă de încălzire

Culoare: gri, portocaliu, albastru

dimensiune:dimensiune

Nota: produsul nu include power bank

Temperatura: 40-50℃

Dimensiune ambalare: 24*18*6cm/9.45*7.09*2.36 în

Ambalare greutate: aproximativ 217g

Lavabil, tumble uscat și uscat într-un loc răcoros, nu se expune la soare sau se coace.

Produsul nu are o putere de funcția de stocare, iar produsul doar se încălzește atunci când este conectat la sursa de alimentare, dar nu și atunci când deconectat.

Măsuri de precauție:

1. Vă rugăm să deconectați cablul de alimentare atunci când persoana părăsește sau nu este în uz pentru a evita accidentele cauzate de supraîncălzirea mănuși din cauza prelungite de încălzire.

2. Mănușile pot fi spălate în mod direct de mână, vă rugăm să se usuce înainte de utilizare.

3. Rata putere a produsului este de 5V/0.76 O, vă rugăm să nu utilizați de înaltă și 5V mobile de alimentare, adaptor de alimentare, calculatorul de mai sus 3.0, USB.interfață. (Când tensiunea de iesire depășește 5V3A, temperatura de încălzire va fi prea mare, și este ușor de a provoca arsuri).

Lista De Ambalare:

1*hat

1*Eșarfă

1*cablu USB

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Moale și Gros】stratul exterior este proiectat cu tricot gros și stratul interior este moale fleece, Iarna Beanie Pălărie Eșarfă Set vă oferă îngrijire intimă și căldură confortabilă.Se amestecă și se potrivesc în mod liber sau de a folosi căciuli și fulare pe cont propriu.

2.【Temperatură confortabilă】pălării Tricotate și încălzite eșarfe au construit-in de tampoane de încălzire pentru a încălzi și caldă capul și gâtul în același timp.Temperatura de încălzire este cel mai confortabil intervalul de temperatură pentru organismul uman.

3.【Unisex Dimensiune】Flexibile de încălzit de gât pentru bărbați și femei se potrivesc gât, fără senzație de încordare sau disconfort.Căciulă tricotată, care este moale, elastic, ușor să se întindă, și se potrivește perfect pe șefii de cele mai multe bărbați și femei adulte.

4.【Aplicarea pe scară largă】beanie pălărie eșarfă este cald și gros, și poate fi folosit în timpul iernii, schi, ciclism, drumeții, pescuit, vânătoare, camping și alte activități în aer liber.

5.【Cadou Special】Iarnă Pălării Beanie Esarfa este un cadou special pentru membrii familiei și prietenii de Crăciun, ziua de nastere sau festivaluri speciale.Spune la revedere de la vreme rece si tine de cald toata iarna.

Adauga un comentariu

Rating: