2 buc de Gaze Groapă de Foc AA+AAA Baterie de Impulsuri Aprindere Împinge Grill Gaz Priză Buton Cuptor Aprindere de Înlocuire Par 1-6 Comutator BB M6I0

  • 10.57lei
  • 6.34lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f453319
Tag-uri:
  • Dimensiune - M
  • Origine - China Continentală
  • Tip - Buzunar, Multi Instrumente

Descriere

100% de brand nou și de înaltă calitate

Nume Produs: Aprindere Buton Capac

Culoare: negru

Material: PP

AA Baterie Buton Dimensiune: 22 mm/ 0.87 inch pentru fir cu diametrul de 3.2 cm/ 1.3 inch pentru înălțime totală cu primăvara.

AAA Baterie Buton Dimensiune: 18 mm/ 0.71 inch pentru fir cu diametrul de 3.2 cm/ 1.3 inch pentru înălțime totală cu primăvara.

Domeniul de aplicare: grill aprindere butoane

Cantitate: 1 PERECHE

Caracteristică:

Aprinzătorul butonul capacele sunt realizate din plastic de premium și de primăvară din oțel, cu rezistență ridicată și durabilitate.Solutia ideala pentru repararea și înlocuirea vechi și rupte de aprindere.

Doar nevoie pentru a elimina vechi rupt scânteie generator de gaz capac cu șurub și în cel nou.Ușor de instalat și convenabil pentru gratar utilizare.

AA baterie de impulsuri aprindere buton este potrivit pentru AA tip aprindere și baterie AAA de impulsuri aprindere comutator capac se potriveste standard AAA tip aprindere, inclusiv 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 priza de gaz grill aprindere pentru gratar, Gratar, Gaz Groapă de Foc, Scânteie Generator, etc.

Notă:

1. După cum știm cu toții ,pe calculatoare diferite culori de afișare diferit,culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

2. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea ,vă puteți simți liber să contactați voi vă va oferi unele sugestii,dar pentru tine este doar de referință.

3.Am putea accepta Amestecat elemente,Culori Si Dimensiuni Ordine.Cele mai multe cantități, mai multe reduceri.

Pachetul Inclus:

1 buc AA Aprindere Buton Capac

1 buc AAA Aprindere Buton Capac

Vă mulțumesc pentru atenție, Putem garanta calitatea produselor noastre.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Adauga un comentariu

Rating: