Bărbați Femei USB de Încărcare Încălzire Eșarfă Gât Warmmers Iarna Cald Electrice Incalzite Eșarfă pentru Drumetii, Camping Călătorie de Ciclism de Pescuit

  • 52.36lei
  • 36.64lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f456289
Tag-uri:
  • Material - Poliester
  • Model Tip - Solid
  • Origine - China Continentală
  • CN - Guangdong

Descriere Produs:

Nume produs: Trei-viteză reglabilă de încălzire eșarfă

Dimensiune produs: lungime 80 * lățime 10cm

Material: poliester

Ambalare: o Singură OPP sac, de ambalare

Singur pachet dimensiuni: 29*11*8CM

Note

1. Dacă nu-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să nu conectați la putere banca

2. Nu folosiți apă la temperaturi ridicate sau puternic acide detergent

3. Strict prosop umed utilizare, ploaie ud vă rugăm să opriți de putere și de a opri utilizarea

4. Utilizarea timp depinde de capacitatea de putere banca

Introducerea De Produse:

1. Încălzirea gâtului este confectionata din tesatura gramada, există o foaie de încălzire în mijloc, și conectorul USB poate fi conectat la comoara de încărcare (invitat de către el însuși) în orice moment pentru a încărca.

2. Există un buzunar cu fermoar în interior de încălzire a gâtului pentru a pune banca de putere, care este convenabil de a folosi și poate fi pliat și depozitat.

3. Ascunse buton comutator, comutator cu cheie / design de ajustare, apăsați lung timp de trei secunde pentru a porni, inițial treptei de viteze reduse, faceți clic pe pentru a comuta viteze, albastru este scăzută temperatură de viteze, alb este temperatura medie de viteze, rosu este temperatura înaltă viteză.

4. Luând 5000 mAh încărcare comoară ca un exemplu, de joasă temperatură este de aproximativ 25 °C, mediu interval de temperatură este de aproximativ 35 °C, și de înaltă temperatură este de aproximativ 45 °C, care poate dura aproximativ 4 ore; temperaturi Diferite pot fi utilizate în diferite scenarii.

5. Gâtul este fin făcut și ochiurile sunt îngrijite, care este potrivit pentru ciclism în aer liber, snowboarding, patinaj, alpinism și alpinism, drumeții și alte scenarii.

Adauga un comentariu

Rating: