Noi, De Înaltă Calitate Chitara Electrica 6 Siruri De Caractere Personalizate Foc Design Chitare Alb Rosewood Fingerboard Corp Mahon

  • 1 718.66lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f470105
Tag-uri:
  • Numărul De Model - EGYX438
  • Origine - China Continentală
  • Certificare - NICI unul

Bine Ati Venit La Muzică Magazin De Vis !Suntem specializati in proiectarea si construirea de instrumente de înaltă calitate și apoi oferindu-le consumatorilor cu un preț accesibil tag.În prezent se produc peste 200 de modele diferite de chitare electrice și acustice!Toate ourproducts trebuie să treacă o inspecție detaliată și controlul calității verificați înainte de a pleca de facilitățile noastre.Acest lucru asigură că produsele noastre vor satisface standardele globale de instrumente, care au fost stabilite de-a lungul multor decenii.Noi combina mână măiestrie, cu moderndesign tehnici, pentru a crea calitate, confortabil sentiment, excelente instrumente de sondare!Care nu numai ca arata fabulos, dar sunt extrem de pot fi redate și calitatea cu adevărat se extinde peste eticheta de preț.

ACEASTĂ LISTARE

Notă: Amintiți-vă de a face aceste chitare de mână.Și nu ne face doar unul.Lucruri cum ar fi cereale lemn, textura si culoare, pot fi ușor diferite decât cel imaginat.

Corp :Laminat De Artar

Spate si laterale: Laminat de Artar

Gat:Mahon

Grif: Lemn De Trandafir

Freturi: 24F

Transport : 2

Clienții știu mai bine!Aici este ceea ce spun ei despre produsele noastre.

- "Foarte surprins de calitatea, culoarea, finisajul , a înființat, în general bine în valoare de bani :-)"

- "Frumoasa chitara și măiestrie.Navă rapidă, O+ vânzător!"

- "Gol complet corpul.Un foarte frumos chitara pentru un preț mare , Mulțumesc!"

- "Wow, eu sunt foarte fericit!Foarte frumos la chitara si rapid de transport maritim!A+++"

- "Chitara este frumos, și serviciul excelent"

Viața Se Întâmplă....Ar trebui să aveți orice probleme cu achiziția dvs. va fi 100% luate de îngrijire în timp util, profesionist mod, până când sunteți mulțumit.Vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea deteriorate sau defecte element și putem începe theexchange/restituire/rambursare proces.Toate produsele sunt atent și profesional dotat pentru a asigura o călătorie în condiții de siguranță.Vezi Reveni Informatiile De Mai Jos.

Noi transporta, de asemenea, o selecție largă de chitara accesorii, de la ponturi de la curele.Vizitati magazinul nostru pentru a naviga.

Am să livreze în întreaga Lume, și, în general, va trimite comanda dvs. de la 1 la 7 zile lucrătoare după ce plata a fost verificată.Dacă există o întârziere în timp de manipulare ne va lasa sa stii.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este de actuale și actualizate.Produsele noastre fac nava din China, prin intermediul EMS și va lua, în general, de la 7 la 15 de zile pentru a ajunge la adresa din: Statele Unite, Canada, Australia și Europa.Cu toate acestea, poate dura până la 60 de zile pentru a navei pentru țările care nu folosesc EMS.Deci, dacă doriți acest lucru pentru gig-ul weekend-ul viitor, probabil o voi face la timp, astfel încât vă rugăm să păstrați în minte atunci când comanda.Am pachet foarte atent, dar pot recomanda extrem de transport nou copil într-o protecție moale sau tare caz.Noi oferim aceste bune prețuri doar adăugați-o la coș.

Vă rugăm să nu ezitați să ne Contactați!Serviciul Clienți Este În Așteptare Pentru A Vă Ajuta.

Toate e-mailurile vor încerca să se răspundă în termen de 24 de ore.Vom primi o mulțime de e-mailuri și, uneori, se pierd deci, Dacă nu primiți un răspuns în termen de câteva zile lucrătoare, vă rugăm să re-trimite e-mail și vom răspunde cât mai curând posibil.

Ne cerem scuze dacă aveți orice probleme cu achiziția dvs. din Vis Muzica Store.Cu toate acestea avem 100% satisfacție de garantare.Deci, nu vă faceți griji, avem în spate!Vă rugăm să ne contactați în primul rând, reprezentanții serviciului pentru clienți sunt aici pentru a vă ajuta.

Cum sa Faci un Schimb?

- Daca simti ca ai putea avea nevoie doar o parte (dial, siruri de caractere, tuner, etc).Putem trimite acea parte pentru a rezolva problema.

- Dacă aveți nevoie pentru a face o întoarcere din cauza unei rupte sau defecte produs, pur și simplu deschide o revenire element de caz pe Familiaheidi.ro pentru a începe procesul.

- Păstrați produsul defect exact așa cum a ajuns , inclusiv ambalajul.Nu scoateți orice piese sau scrie pe instrument

- Vă rugăm să Re-pack articol exact așa cum a fost ambalat dacă ar fi simple sau duble cutie.Vă rugăm evitați utilizarea de Bandă Adezivă

- Vă rugăm să folosiți un pachet de transportator, care vă permite pentru a asigura și urmări pachetele lor.Cum ar fi: FedEX - UP - uri- USPS.

Adauga un comentariu

Rating: