Chineză Personalizate Chitara Electrica Flame Maple Top Instrument Muzical 6 Siruri De Caractere De Culoare Sunburst

  • 1 607.42lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f473105
Tag-uri:
  • gol naturale chitara, chitara lp 200, chitara de oțel electric, național de chitara electrica, lp fr chitara, fiica apă, mașini electrice chitara lp, chitara lp de mare, lp tradiționale chitara electrica, chitara instrumente muzicale
  • Nume De Brand - Bizam
  • Certificare - NICI unul
  • Origine - China Continentală

profil:

Bine ati venit la magazinul nostru online.vă garantăm că veți obține ceea ce vedeți voi, și voi toți vor fi tratate cu profesionalism și hospitality.by apropo, puteți să ne contactați pentru mai multe imagini, dacă vă place unul din articolele noastre.

dacă doriți să obțineți un unic arte, vă rugăm să ne anunțați.ar dori să construiască o chitara ca pe cerințele dumneavoastră.

suntem chitara cu o fabrică în china.multe chitare sunt vândute în europa, america de nord, america de sud, australia, etc. noi credem că putem oferi chitare de calitate cu preț rezonabil.

garanția noastră:

testa fiecare chitara (cum ar fi tinitus, sunet de testare, finisaj) înainte de a fi trimis pentru a vă asigura că & în stare bună.dacă aveți o problemă sau nu sunt fericit cu chitara, vă rugăm să ne anunțați imediat, atunci când ați primit.vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi satisfăcătoare.

informații de transport maritim .:

ambalaj, de obicei, vor fi expediate prin EMS, pentru că vă va lua mult mai puțin, și va dura aproximativ 3-8 zile pentru a ajunge la ușa ta.

Informațiile De Facturare .:

Familiaheidi.ro escrow, card de credit; bancă de transfer bancar, western union, etc.

politica de retur:

dacă vă simțiți element nu este la fel de descris, să ne contactați în termen de 7 zile de la primire.Plata va fi rambursat după ce am primit.Vă rugăm, asigurați-vă că trebuie să fie returnate în ambalajul original și în stare nefolosită.nici o restituire pe de transport maritim și de manipulare.

de aur

Adauga un comentariu

Rating: