Partea de sus!-Noi Triceps Rope Cablu De Atașament. 28.7 Inch & 22 Inch Două Lungimi Construit În 1 Trageți În Jos Frânghie. Triceps Extensia Curele

  • 98.83lei
  • 75.11lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f479478
Tag-uri:
  • pasăre trage coarda triceps, Curele, vertical presă picior sport, sală de fitness manere, sală de fitness coarda scripetelui
  • Origine - China Continentală
  • Numele Departamentului - Unisex
  • Tip de sport - Puterea De Formare
  • Site-Ul De Formare - Alte

Partea de sus!-Noi Triceps Rope Cablu De Atașament. 28.7 Inch & 22 Inch Două Lungimi Construit În 1 Trageți În Jos Frânghie.Triceps Extensia Curele

1. Două Lungimi Construit într-O singură Frânghie - lungime Totală (atunci când se întinse): 55inch (140cm) exterior bucle și 39inch (100cm) interior bucle, mai mult de trei curele și trage în jos funii pe piață.Două lungimi sunt potrivite toate dimensiunile corpului special pentru culturisti mai mari.

2. Unul Triceps Rope pentru Diversificat de Exerciții - înainte de a putea fi necesar pentru a comuta între 27 și 36 de centimetri triceps corzi pentru diferența de exerciții, cu toate acestea, acum trebuie doar să-ți ia tricep curele la sală.În plus, cele două dimensiuni-in-one de proiectare oferă o mare versatilitate pentru rutina de antrenament, permițându-vă să comutați cu ușurință lungimi între diferite coarda exerciții, cum ar fi fata trage, triceps pushdowns, flexii și mai mult atașament cablu exerciții.

3. Crește Gama de Mișcare - Tradiționale triceps corzi sunt prea scurte și a limita posibilitatea de a deschide umerii complet de exerciții, cum ar fi fata trage.extra-lung triceps curele permite de a extinde gama dumneavoastra de mișcare la max.

4. Izolarea Muschii Tinta - Când utilizați metoda tradițională de corzi cu capace, încheieturile ar putea fi obosit inainte de intenția ta spate și umeri, muschii sunt complet lucrat.triceps curele permite să utilizați un antrenament adecvat greutatea de a construi muschii tinta grupuri fără încheietura mâinii tulpina, pentru a tonifia partea superioara a corpului în mod eficient.

5. Ergonomie perfectă Previne Leziuni Articulare - triceps bretele oferă 4 opțiuni de prindere care să permită plasarea mâinilor în poziția cea mai confortabilă, luând stresul excesiv pe încheieturile, degetele și coatele.

culoare:Negru+albastru

Material:poliester

Conținutul Pachetului:

1 x Triceps Rope Cablu de Atașament

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: