Mini Lanterna LED-uri Lumina de Lucru Portabil de Buzunar Lanterna, Brelocuri USB Reîncărcabilă Pentru Camping în aer liber Mică Lumină Tirbușon

  • 27.03lei
  • 18.94lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f481229
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

Descriere:

Material: ABS

Dimensiune:6*4.2 cm/2.36*1.65 inch

Culoare:negru/rosu/albastru

-- Sursa de lumina tip:COB fitile

-- Timp de încărcare: 1,5 ore

-- Metoda de încărcare: Tip c de încărcare

-- Timp de iluminat: 4 ore (evidențierea 1,5 ore)

-- Lumeni: 500 lumeni

-- Capacitate baterie: 500 mA

-- Rezistent la apa: IPX4

-- Modul de iluminare: lumina puternica - in - izbucni flash - apăsați lung lumina super-luminos

- Este potrivit pentru toate tipurile de activități, cum ar fi sălbatic, care rulează, de luat masa, alpinism, pescuit, etc.

Caracteristică:

1. Super-luminos COB lumina: breloc lanterna are un LED puternic, care poate oferi pana la 800 de lumeni de lumină, menținând în același timp un portabil dimensiune și design simplu.

2. 4 moduri de iluminare: Nostru breloc lanterna are 4 moduri de iluminare-COB de mare modul, COB modul low, COB modul strobe, apăsați lung butonul timp de 2-3 secunde pentru a obține cel mai strălucitoare.

3. Design portabil: robust magnet de bază și mâner rotativ permite să vă relaxați mâinile tale în timp ce lucrează.Magnet permite lampă pentru a fi atașat la orice metal, iar la 180 de grade mâner pliabil permite lampă să fie plasate la unghiuri diferite sau atârnat în anumite locuri.

4. USB reîncărcabilă: atunci Când aveți nevoie pentru a încărca, trebuie doar să conectați sursa de alimentare USB.Acest USB reîncărcabilă lanterna este alimentat de o capacitate mare built-in baterie reîncărcabilă, inclusiv un micro USB la USB cablu de încărcare.

NOTĂ

1. După cum știm cu toții ,pe calculatoare diferite culori de afișare diferit,culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

2. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea ,vă puteți simți liber să contactați voi vă va oferi unele sugestii,dar pentru tine este doar de referință.

3.Am putea accepta Amestecat elemente,Culori Si Dimensiuni Ordine.Cele mai multe cantități, mai multe reduceri.

Pachetul include:

1 buc* portabil lumina

1 buc* cablu USB de încărcare

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Adauga un comentariu

Rating: