Biciclete Lumina de Semnalizare de Control de la Distanță cu Bicicleta Lumina din Spate USB Reîncărcabilă Coada de Lumină de Siguranță Lampa de Avertizare Ciclism Stop

  • 140.98lei
  • 84.58lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f481792
Tag-uri:
  • WasaFire, Lumina, bicicleta de semnalizare, stop, de semnalizare pentru biciclete
  • Numărul De Model - Biciclete Coada Lumina
  • Certificare - NICI unul
  • Alimentare - Baterie
  • Montare De Plasament - Seatpost
  • Nume De Brand - OUMIAO
  • Origine - China Continentală

Bicicleta de semnalizare cu Lumină de Control de la Distanță cu Bicicleta Lumina USB Reîncărcabilă Coada de Lumină de Siguranță Lampa de Avertizare pentru Bicicleta Luminile din Spate Accesorii pentru Biciclete

Detalii:

Nume produs: Telecomanda Wireless CONDUS Motocicleta de Semnalizare Coada Lumina

Culoare: Negru

Stop Baterie: 3.7 V 650mAh Baterie cu Litiu

Control de la distanță de Baterie: Baterie CR2032

Timp de lucru: aproximativ 40 de ore pe 3 moduri

Operarea Telecomenzii:

1. Apăsați lung de 1 secundă pentru a activa (toate luminile clipesc de trei ori);

Apoi apăsați 1 secundă pentru a închide (toate luminile clipesc o singură dată);

Când stânga clipește intermitent, apăsați lung de 3 secunde pentru a se potrivi codul (afișează C), faceți clic pe orice cod de pe telecomandă.

2. Mutați comutatorul de direcție: de control la stânga și la dreapta de lumină.

3. Apăsați scurt butonul din dreapta: rândul său, pe stopul grafic (mijlocul de culoare albastră se aprinde intermitent) și de pe.

4. Apăsați scurt butonul din stânga: Porniți și opriți lumina.

5. De frânare: Toate luminile se aprind automat.

Lista De Piese:

1 x Biciclete Coada Lumina

1 x Manual de Control de la Distanță

1 x Suport Fix

2 x Cablu Cravată

1 x Cablu USB

Caracteristici:

【Mare Coada de Lumină LED-uri Luminoase】Această înaltă luminozitate LED foloseste o luminozitate mare de economisire a energiei lampă cu LED-uri, consum redus de energie, durată de viață.În plus, ultra-wide-angle de iradiere gama oferă mai multă siguranță de protecție.

【Protectie la supraincarcare】Aceasta bicicleta din spate lumina de semnalizare built-in baterie reîncărcabilă litiu poate fi perceput printr-un cablu USB, cu protectie la supraincarcare.Indicatorul de pe partea stângă al gazdei este întotdeauna pe; bateria nu este suficient și trebuie să fie reîncărcată.Indicatorul luminos de culoare roșie pe partea dreapta este atunci când încărcare, și indicatorul luminos de culoare verde se aprinde atunci când complet încărcată.

【3 Moduri de Iluminare montat pe biciclete coada lumina cu telecomanda wireless are trei moduri de iluminare: semnalizare mod, timp modul de lumină, și coada de lumină de avertizare modul.Acest modul de iluminare poate fi folosit individual dar, de asemenea, pot fi utilizate în același timp.

【Rezistent la apa de Design】lumina Din spate este rezistent la apă înregistrat la IP55, nu există nici o problemă cu lumina ploaie, dar nu are suport pentru înmuiere în apă.Potrivit pentru orice bicicleta de munte și orice drum de biciclete.

【Ușor de instalat】lumina Din spate are un fix trepied care nu afectează echilibrul de lumină, și cravata cablu este folosit pentru mai multă fermitate.Puteți utiliza elastic cablu cravată ferm să-l instalați pe bicicleta organismul de diferite forme diametre de țeavă.Aspectul este lumină și elegant, și este foarte elegant, cu mai multe modele de masini.

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Adauga un comentariu

Rating: