Catarama Tip Medical Garou de Economisire de Viață Hemoragie Control pentru Camping, Drumeții Siguranță Supraviețuire Primul Ajutor Medical Catarama Curea

  • 4.73lei
  • 3.31lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f483233
Tag-uri:
  • Material - ABS materiale ecologice
  • Culoare - albastru, Roșu, Galben, roz, verde
  • Dimensiune - about 400 * 25mm/15.75 * 0.98inch
  • Greutate - about 30g
  • Origine - China Continentală
  • Tip - Truse De Prim Ajutor

Catarama Tip Medical Garou Eliberare Rapidă de Prim Ajutor Bandaj de Economisire de Viață Hemoragie Control pentru Camping, Drumeții Siguranță Supraviețuire

Caracteristică:

1. Simplu și Practic: garoul este fabricat din material ABS cu super elastic elastic band.Materiale ecologice și piese din plastic nu au bavuri.Obligatoriu este mult mai confortabil, simplu și practic.

2. Operarea cu o singură mână Proiectat: Bine concepute pentru o singură mână operație, chiar sunteți călătoresc în afara și în mod neașteptat răniți, fără nimeni alături, puteți fi, de asemenea, tratate prin propria ta cu ea!

3. Ca un Medic Privat pentru Exterior sau de Urgență: Eficient în blocarea fluxului de sange, controlat rapid hemoragia amenințătoare de viață, acesta este capabil de a opri hemoragia și salvează vieți în momentul cheie și de a salva timp și de a salva vieți!Perfect pentru uz casnic și, de asemenea, explorarea în aer liber.

4. Ușor de Transportat: Mici și ușoare, ușor de a adăuga unul sau mai multe pentru acasă de urgență, truse de scule, masini, rucsaci, motociclete, gama sac, construcția centurii sau transportate la o persoană pentru utilizare imediată.

5. Acasă și în aer liber Esențiale: Viața echipamente de salvare nu numai pentru profesionisti, ci pentru individul mediu.Astfel ca pentru camping, drumeții, acasă, la birou, masina, vehicul, la locul de muncă și de supraviețuire .Perfect pentru familie și utilizarea în aer liber.

Caietul de sarcini:

Culoare: albastru, rosu, galben, roz, verde

Material: ABS materiale ecologice

Greutate: 30g despre

Dimensiune: aproximativ 400 * 25mm/15.75 * 0.98 inch

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Catarama Tip Garou Medical

Adauga un comentariu

Rating: