48V 13AH 750W bicicleta baterie PVC caz locuințe baterie de litiu de putere baterii de plumb-acid baterie biciclete electrice reset

  • 1 607.42lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f484027
Tag-uri:
  • biciclete blue caz, 20ah 48v battery pack, 48v f 20ah încărcător de baterie, biciclete electrice lg baterie, bicicleta hipnoza, biciclete electrice baterie de 350, 48v 20ah s3 baterie, 1000w 48v 20ah baterie, arora biciclete electrice baterie, 48v 20ah ev baterie
  • Certificare - CE
  • Greutate - 3, 6kg
  • Nume De Brand - SĂBII FOX
  • Capacitate - 10 - 20Ah
  • incarcator - 54.6v2a
  • Tensiune - 48v
  • Certificat - ce, ROHS
  • Tip - Baterie Cu Litiu
  • BMS - 20A
  • Model De Baterie - 48V13Ah
  • Origine - China Continentală
  • Dimensiune - 250*120*72mm or customized
  • Garanție - 1 An
  • Tip de celulă - Brand 18650 2600mah mobil
  • Capacitate Nominală - 13AH

Electric bicycle18650 acumulatorul cu caz,/biciclete electrice 48v 13ah baterie cu litiu

Detalii de productie:

Nume produs: 48V 13AH biciclete electrice baterie baterie de litiu de putere baterii de plumb-acid baterie biciclete electrice reset

Tip baterie: baterii litiu-ion

Număr produs: Z48-13

Tensiune nominală: 48 V gama de tensiune (39 V la 54.6 V)

Capacitate nominală: 13 ah

Greutate: 3.6 KG

Dimensiuni: 250*115*70 mm poate schimba forma în funcție de cerința

Pentru 48v 100-750W

Baterie pe bază de performanță

Aplicabile tip: masini electrice,model de avion,scule electrice, cărucioare de golf,motociclete electrice, biciclete electrice, scutere, echipamente medicale, în aer liber, alimentare, echipamente de comunicații, se topesc mașină de fibra,mină de cărbune alimentare, lămpi cu LED-uri, lampa cu xenon echipament de alimentare cu energie, etc.

Remarca:

Bttery a construit-in de protecție placă trebuie doar să conectați-l cu mașini electrice direct..

Notă:

bateria noastră va rezerva negativ și polul pozitiv, ai nevoie doar pentru a conecta un pol la masina pozitiv și polul negativ direct., În același timp, ne va rezerva portul de încărcare.

Notificare:

1. Atunci când tensiunea dintre cei doi electrozi este de peste 36V, în condiții de siguranță de tensiune de ființe umane, nu de contact bornele pozitivă și negativă de acumulator cu corpul.

2 .Este strict interzis să lăsați bateria în apă sau apă de mare, ține bateria într-un loc răcoros și uscat din jur dacă stă.

3. A nu se expune la soare.

4. Nu expuneți la ploaie sau zăpadă.

5. Nu utilizați și nu lăsați bateria în apropierea unei surse de căldură ca de foc sau de încălzire.

6. Utilizați încărcătorul în mod special pentru acest scop, atunci când reîncărcare.

7. Nu invers bornele pozitivă și negativă.

8. Nu conectați bateria, electrozii la o priză electrică.

9. Nu aruncați bateria în foc sau de încălzire.

10. Nu scurt-circuit baterie prin conectarea directă bornele pozitivă și negativă cu obiecte metalice.

11. Nu transportați sau depozitați bateria împreună cu obiecte metalice cum ar fi agrafe, coliere, etc.

12. Nu loviți, nu calce sau aruncați bateria.

13. Nu direct de lipire bateria și pierce bateria cu un cui sau alte obiecte ascuțite.

14.Nu utilizați acumulatorul într-un loc unde electricitatea statică și de câmp magnetic este mare, în caz contrar, dispozitive de siguranță poate fi deteriorat cauzand probleme ascunse de siguranță.

15. Dacă bateria emana miros ciudat, generează căldură, devine decolorat sau deformate, sau în orice fel apar anormal în timpul utilizării, reîncărcare sau de depozitare, imediat scoateți-l din aparat sau încărcător de baterie și nu mai utilizați-l.

16. În cazul în care bornele bateriei sunt murdare, curățați terminalele cu o cârpă uscată înainte de utilizare.În caz contrar, performanța slabă pot apărea din cauza conexiuni slabe cu instrumentul.

17. Nu expuneți la temperaturi de peste 60degC sau încălzire;

18. Nu utilizați acumulatorul conectat în serie sau în paralel

Despre Noi

Zona Green Power CO.,Ltd este un profesionist producător de baterie în China, oferă o gamă completă de primare baterii cu litiu, biciclete Electrice li-ion baterie reîncărcabilă litiu baterii, acumulatori Ni-CD, Ni-MH baterii și acumulatori pentru uz industrial, comercial, medical și aplicații militare.

Zona Verde de Putere de fabricație și facilități ISO 9001:2001 și iso 14001:2004 înregistrate.Produsele noastre sunt conforme cu CE, RoHS și au trecut de transport ONU de testare.Ne-am angajat pentru controlul total al calității și pentru a atinge nivelul de calitate solicitat de către clienții noștri.

Transport

Putem Livra comenzi în termen de 2-4 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată ca avem aproape toate elementele instock.

EMS:Produs livrat de la EMS, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 6 până la 15 zile.

TNT:Produs livrat de TNT, ajunge la cele mai multe dintre țări în decurs de 4 până la 7 zile

Calitate

Suntem profesional de biciclete Electrice furnizor de baterii de pe Familiaheidi.ro, Avem proces de producție perfectă și tot felul de management științific instrumente de control a calității,cum ar fi Six Sigma,PFMEA,CP,SPC și așa mai departe.Bateria este de brand nou și de fiecare produs cumparat de la compania noastra a fost compeletly testat înainte de expediere , după mai multe momente de testare , astfel încât să putem garanta calitatea.

Servicii

Suntem dispuși să răspundă la orice întrebări despre produsele, indiferent de Pre vânzării sau după vânzare.

Ne pasa de satisfactia clientilor nostri!Dacă aveți orice întrebări,pls contactati-ne direct sau lăsați-ne un mesaj,vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Rambursare

Când ai primit produsul, vă rugăm să verificați calitatea și cantitatea în timp.dacă nu există nici o problemă în 7 zile,Feedback-ul motivul pentru care se ajunge greșit la noi.vom rezolva cat mai repede posibil,în Cazul în care produsele încă nu se poate lucra,va Vom trimite noi de înlocuire sau de restituire odată ce elementul este primit.

Feedback-ul

Feedback-ul va fi lăsat într-un timp util după feedback-ul a fost primit.Ar trebui să existe probleme cu achiziția dvs., vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ înainte de a ne contacta pentru rezoluție.Ne străduim să facem fiecare tranzacție o experiență pozitivă și va face tot ce este posibil pentru a corecta orice problemă.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Adauga un comentariu

Rating: