Cauciuc Tampoane Cu Tambur De 8 Inch Pentru Baterist Practică

  • 38.93lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f484726
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • brand - Arborea
  • pachet - Cutie
  • Numărul De Model - 8" Tampoane Cu Tambur
  • Dimensiune - 8 inch
  • Culoare - Culoare albastru

Produse informații

Ambalare Includ:

* 8 Inch Cauciuc Practică Pad × 1 buc

Livrare:

*Noastre de transport tarifele includ costurile de transport, manipulare, ambalare și legate de costurile forței de muncă.

*Elementele sunt expediate în următoarele 48 de ore după ce plata dvs. a fost verificată (Sat. & Soare.exclus.)

*Ordine de la Hong Kong maimland vor fi expediate prin International Airmail Post.

*Transportul durează, de obicei, 7-25 zile lucratoare la nivel Mondial.

*Unele țări cum ar fi FRANȚA, NORVEGIA și BRAZILIA poate dura mai mult din cauza de mult timp obiceiul local verifica.Noi de transport la nivel mondial.

*Îmi pare rău, nu Suntem responsabili pentru undeliverable adresa.Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită.

Garanție Și Întreținere:

Toate produsele sunt verificate inainte de expediere.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Nici o înlocuire sau de restituire, până vom primi elemente defecte și confirma problema/chestiune.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este semnificativ mai important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 începe, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice problemă, vom aprecia foarte mult dacă puteți să ne contactați în primul rând, înainte de leasing orice feedback-ul negativ.Ne vom simți obligați și de a face tot posibilul pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii nostru.

Informații de Contact: Pentru mai multe informații detaliate despre chimvale ,vă rugăm să contactați cu noi prin e-mail sau pentru a adăuga trademanager și numărul este cn1000940064cqwae ,în acest fel ,putem contact cu fiecare alte cu ușurință și fericit!

Despre Noi : Ne poate oferi calitatea produselor noastre și de bună servicii post-vânzare vrei .Dacă există orice întrebări putem face pentru a ajuta,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoia ta.

Suntem întotdeauna într-o poziție pentru a cita cele mai avantajoase preturi pentru marfa de calitate superioară și suntem imediat în căutarea cu nerăbdare să coopereze cu tine în curând!

Adauga un comentariu

Rating: