Anti-Alunecare Pedale Pentru Biciclete Cascadorie Pedale Pentru Biciclete De Sport Din Aliaj De Aluminiu Ture Pe Jos Pentru Biciclete De Munte Și De Curse

  • 70.38lei
  • 52.08lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Sport & Divertisment

Sku:
  • f484843
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

instrucțiuni:

1. Diamant în formă de diagonală design anti-alunecare crește frecare și asigură siguranță.Nu vă faceți griji cu privire la accidental care se încadrează

2. Lungimea este de aproximativ 10 cm, și instalarea de deschidere este de 9mm.Nu este rapid eliberat, acesta este fixat cu șuruburi.Evacuare lungime de puntea spate de mai sus 6mm poate fi instalat direct.Dacă lungimea nu este suficient, puteți să scoateți piulița și șurubul pedala direct pe înlocuirea piuliței.

3. Fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu, de înaltă rezistență, rezistent la uzura, lumina si frumos

4. Acesta poate fi ușor de instalat pe puntea fata sau spate a bicicletei pentru a face picioarele mai confortabil și relaxat.Potrivit pentru uz general biciclete, masini de curse, biciclete de munte, curse de masini, mountain bike, BMX, etc.

Material:aliaj de Aluminiu

culoare:Negru

Conținutul Pachetului:

2 * biciclete picior piroane

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: