2 Pachet Solar Lumina Led-Uri În Aer Liber Lampa Solara Rezistent La Apa Flacără Pâlpâitoare Agățat Solara Felinar De Gradina Decor Peisaj

  • 244.91lei
  • 137.17lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Lumini & Iluminat

Sku:
  • f52510
Tag-uri:
  • Este De Becuri Incluse - Da
  • Nume De Brand - FGHGF
  • Origine - China Continentală
  • Certificare - NICI unul

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

[Grațios de Design]: Realizate din materiale de fier, atractiv felinar forma care este retro și compact, cu rombic model simplu, se va prinde ochii tăi la o dată.

[Auto ON/OFF]: Porniți comutatorul, a pus sub lumina directă a soarelui pentru încărcare.Panou Solar absoarbe energia solară și o transformă în energie electrică, se va aprinde automat atunci când noaptea cade.

[Economisire energie]: Plin de energie solară lanternă.Fiecare felinar include 1 NI-MH baterie reîncărcabilă, 6-8 ore de încărcare cu lumina directă a soarelui poate fi folosit pentru 8-12 ore.

[Lumină moale]: romantic Moale lumină caldă, fără flacără, flicker-free și anti-orbire lumină fără stroboscoape și radiații, ochi-de protecție.

[Plasare]: Poate fi plasat pe orice avion de masă sau agățat pe copac, posturi pentru decor.

[IP65 Rezistent la Apă]: construcții Fiabile și rezistente la vreme caracteristică asigură performanță de lungă durată în orice condiții meteorologice.

[Lat Cerere]: Acesta poate fi utilizat pe scară largă în diferite ocazii, inclusiv cafenea, terasa, curte, parcare, cale, grădină, etc.

Panou Solar: 2v, 80Ma

Culoare lumina: alb cald (2800-3200k)

Baterie: built-in 1 x 2V 600mAh NI-MH AA

Note:

1. Vă rugăm să nu lăsați acest produs în apă.

2. Vă rugăm să pune-l sub soare direct pentru a absorbi energia solară pentru prima utilizare.

3. Vă rugăm să țineți comutatorul PE tot timpul dacă doriți pentru a opri

culoare: maro-roșu

Material: fier + plastic ABS

Dimensiune: 11x13x22cm

Conținutul Pachetului:

2 x Lanterna Lumina

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dragi prieteni,vă mulțumim că ați ales produsele noastre

Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin Familiaheidi.ro.

Despre Transport

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

★ Dacă sunteți din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet și corect numărul de telefon.Este foarte important!!!

Dropship și Distribuție

Pentru en-gros, noi va oferim discount dacă ne contactați înainte de plată.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi.

Despre feedback-ul

★ Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, sincer sper că puteți să ne dea 5 stele.

Adauga un comentariu

Rating: