Modern Tranșee de Perete Estompat LED Tranșee de Perete 15W Perete Corpuri de iluminat Pentru Dormitor, Noptiera Coridor Interior Ușă

  • 124.29lei
  • 100.67lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Lumini & Iluminat

Sku:
  • f54038
Tag-uri:
  • Este De Becuri Incluse - No
  • Nume De Brand - REFURBISHHOUSE
  • Origine - China Continentală
  • Certificare - NICI unul

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Creatoare de moda Design - tranșee de perete de Lumină, folosind modern design simplu,vopsea de suprafață tratament,mai atractiv andtextured,și nu este ușor să oxidare,nu se decoloreaza.Inteligent de înaltă calitate LED-uri cip cu capac de silicon,lumina mai uniform și durabil,mai extinse, mai moale,pentru a proteja vederea.

O gamă largă de Aplicații - Potrivit pentru diferite medii de instalare,camera de zi dormitor baie hol balcon scări calea patio pridvor etc.

Cablu de instalare vă Rugăm să Rețineți acest lucru este cu fir instala fără complexe de instalare.NU Bateriei,NU la Plug.Poate fi montat vertical sau orizontal pentru a se potrivi cu decorul.În minte siguranța dumneavoastră,vă rugăm să instalați sub îndrumarea electrician.

Stil: Modern

Putere: 12W

3 nuante de lumina: lumina alba 6000K/neutru, 4000~6000K/3000K lumina calda

Sursă de lumină: LED sursă de lumină

Camera Tip: Scari, Garaj, Baie, Subsol, Dormitor, Living, Birou, Hol

dimensiune:25x30cm

Material:Fier + Silicon

culoare:Negru / Alb

Conținutul Pachetului:

1 * lumina de Perete

1 * Chineză și engleză manual

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: