Grădină Lumini Solare Frumos Solare Decorative Lumini În Aer Liber Moale, Flexibil Lucrări De Incendiu Lumini Aduce Buna Dispozitie Lămpi Solare Pentru

  • 67.89lei
  • 30.57lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Lumini & Iluminat

Sku:
  • f5577
Tag-uri:
  • Este De Becuri Incluse - No
  • Nume De Brand - AOKAILA
  • Origine - China Continentală
  • Certificare - NICI unul

Descriere:

Nostru solar firefly lumini de gradina poate aduce lumină minunată, de a crea un romantic și festiv, și sunt decorul perfect pentru terase, gradini si peluze.

Caietul de sarcini:

Nume: Solar Lumina Licuricilor

Material: PVC, ABS, oțel inoxidabil

Sursa de lumina: lumina calda

Dimensiune: ca pe foto

Greutate: aproximativ 200g

Lista De Ambalare:

Alimentat Cu Energie Solară Lumina Licuricilor*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu există toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Sari și Leagăn】: Veți fi încântați pentru a vedea cât de lumini solare "dans", atunci când bate vântul.Moale și flexibil ramuri sări și de a influența în lumină, aducând o stare de spirit buna.

2.【Simplu să Utilizați】: Fără cabluri sau prize este necesar, conectați doar lumina solara în grădina dumneavoastră și rotiți pentru a bucurați-vă de cele mai frumoase solare din lume.

3.【Atmosfera romantica】: Această grădină în aer liber lumina solara este un mare creator de atmosferă romantică și de a face gradina ta mai atractiv.Când bate vântul, e ca și cum văd licuricii dans!

4.【Viata lunga a Bateriei】: licurici Noastră decorative peisaj de lumină utilizează un polisiliciu 1.2v200mA panou solar si 1.2v600mAh baterie, iar timpul de lucru este de aproximativ 8~10 ore, atunci când complet încărcată.

5.【Nu Ușor de a Deteriora】: solar lămpii este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, PVC si ABS material, care este durabil, nu ușor de daune, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

Adauga un comentariu

Rating: