Retro Pene Pandantiv Stil Boem Cinci Inele de Agățat Decoratiuni Creative Cadouri de uz Casnic Ambarcațiuni pentru Copii Dormitor Consumabile

  • 29.37lei
  • 13.24lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f5581
Tag-uri:
  • Stil - Stil Modern
  • Nume De Brand - VKTECH
  • Origine - China Continentală
  • Material - Metal
  • Asamblare Necesare - NO

Retro Cinci Inele Pene Clopoteii de Vant Artă Manual Agățat Decor Boem Stil de Cadouri Creative pentru Grădină în aer liber Decor

Caracteristică:

1.Design unic: multi inel design-ul este flexibil si delicat, cu pene agățat de mai jos și plasă fină în interiorul inelului, care este frumos și generos.Acest perete se poate adăuga imediat stilul Boem în camera ta și de a face spațiul cald.

2.Dream Catcher: coșmarul pătrunde prin fereastră; frumos vis este prins în plasă și alunecă în jos pene pe persoană de dormit, risipind coșmar și aduce speranță.

3.Aplicarea pe scară largă: Aceste dream catcher decoratiuni sunt potrivite pentru decorarea de interior si exterior.Drăguț și la modă modele sunt foarte potrivite pentru curți, pereti, camere, bucatarii, dormitoare sau intrari.Ele sunt, de asemenea, cadouri deosebite pentru familia si prietenii.Ei vor trata aceste frumoase Interesat dream catcher decor.

4.Cadouri minunate: Frumos, de arta de perete și cadouri perfecte pentru adulți și copii!Decor minunat pentru dormitoare, copilul corturi, sufragerii, balcoane, și părți.

5.Satisfacție de Garantare: Ne străduim să oferim fiecărui client cu cel mai înalt standard de servicii pentru clienți pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută la cumpărături.Dacă aveți orice probleme, întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Dimensiune: Aproximativ 80x20cm/31.49x7.87inch

Ambalare: Saci

Material: inel de Fier, vopsea lemn șirag de mărgele, pene, etc

Aplicabile: nu este aplicabil la mai multe medii, și anume, stai și bucurați-vă.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Dream Catcher

Adauga un comentariu

Rating: