Titan G23 Piercing-ul Stud Cercei Hoop CZ Helix Filet Tragus Cartilaj de Cristal Ureche Știfturi Corpul Perforat Bijuterii

  • 83.38lei
  • 37.51lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Seturi De Bijuterii Și Mai Mult

Sku:
  • f58003
Tag-uri:
  • cristal erotic bijuterii, cercei spike d, sanrio corp bijuterii, egor spike cercei, 3 sept piroane, origine corp bijuterii, gotic corp bijuterii, glonțul corp bijuterii, corpul armore bijuterii, corpul ar bijuterii
  • Origine - China Continentală
  • Forma\model - Geometrice
  • Bijuterii Tip - Plug & Tunel Bijuterii
  • Fine sau de Moda - Moda
  • Stil - TRENDY
  • Material - Cubic Zirconia
  • Metale De Tip - Titan
  • Numărul De Model - FR+000137
  • Tip De Element - Bijuterii

Titan G23 Piercing-ul Stud Cercei Hoop CZ Helix Filet Tragus Cartilaj de Cristal Ureche Știfturi Corpul Perforat Bijuterii

* Detalii despre produs:

* Caracteristici: 100% nou și de înaltă calitate, G23 Titanul este un material foarte popular în industrie body piercing, ceea ce reprezintă moda, sanatate si progres social.

* Tip: Body piercing

* Sex: Masculin/Feminin

* Ocazii: primavara, vara, toamna, iarna, de zi cu zi, de agrement, de întâlnire, petrecere, cadou

* Material: titan G23

* Culoare: așa cum se arată în figura

* Dimensiune: așa cum se arată în figura

* Design: Cartilaj perforate inele poate fi folosit ca lobul urechii/cercei/inele de buze/cercei/gura inele.Ele pot fi purtate la domiciliu, purtate ca accesorii, atunci când merge afară, și a dat ca daruri.

* Sfaturi Cald:

1. Culoarea de post pot fi ușor diferite de imagine din cauza de iluminare diferite și Setările de pe ecran.

2. Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici diferențe datorită diferitelor măsurători manuale.

Vă rugăm să alegeți stilul pe care doriți.

4. Nu aveți nevoie să vă faceți griji despre alergii.Este confortabil de zi sau de noapte.

Dimensiune Produs Descriere

Zirconiu este un fel de bijuterie cu proprietăți speciale.De refracție mai mare rată și mai puternică dispersie, incoloră sau de culoare albastru rasa, după prelucrare, să aibă mai puternic fenomen foc ca de diamant.Pentru că este foarte similar cu diamant în aparență, acesta este considerat ca o bijuterie comparabile cu diamant.Gem lume listate zircon, turcoazul și lapis lazuli ca ziua de naștere în decembrie pietre, simbolizând victoria, noroc și garanția succesului.

Fotografie De Produs Arată

Titan puncție bijuterii este o industrie în curs de dezvoltare.Acest lucru va deveni un nou progres economic în industria de bijuterii, pentru bijuterii titan este un nou bijuterii materiale, combinate cu propriile sale "biophilic" natura.În corpul uman, rezistent la secreția de coroziune, non-toxice, potrivit pentru orice metode de sterilizare, contact cu pielea nu va provoca rău pentru orice om de piele, cu proprietățile de mai sus, în ultimii ani, a fost treptat selectate de multe branduri mari la acasă și în străinătate

Fabricat de înaltă calitate titan G23, durabil, sigur și de încredere.Partea de sus cu design cubic zirconiu, oxid este elegant și atractiv.

Compania este un set de design, producție, vânzări de cuprinzătoare titan corpul perforat companie de bijuterii.În funcție de cererea de pe piață, avem limba inele, buric inele, cercei și alte piercing produse, care sunt foarte populare în America de Nord, Europa, Australia, Orientul Mijlociu, Asia de Sud și alte țări.Principiu al companiei: "calitate, preț, reputația"; Cea mai bună calitate; Un preț competitiv; Cel mai bun serviciu este codul nostru de conduită; stilul original, unic ambarcațiuni de artă este fundația noastră; Integrarea, practică și inovarea sunt spiritul nostru întreprindere.Compania este în principal angajate în comerțul cu ridicata și cu amănuntul de afaceri.Noi sincer bun venit clienții noi și vechi pentru a ne vizita și de a crea un viitor mai bun împreună.

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, mărfurile sunt deteriorate, mărfurile sunt greșite, nu de a primi bunuri, susținem retrimite sau de restituire.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ.Va garantam ca vom rezolva orice problema pentru tine 100% la satisfacția dumneavoastră.

Servicii:

1. Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă ajuta, în speranța de a stabili pe termen lung de afaceri cu tine.

2. Înainte de a părăsi orice feedback negativ sau să deschideți și controversate pe site-ul, vă rugăm să ne contactați prin contact.Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva ceva.

Adauga un comentariu

Rating: