3LED Floare Trandafir Lumina Solara Simulare Tulip Bonsai Ghiveci, Ghivece cu Plante de Gradina Curte Peisaj Lampă Interioară Balcon Decor

  • 41.09lei
  • 28.78lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Lumini & Iluminat

Sku:
  • f59125
Tag-uri:
  • ghiveci de flori de lampă
  • Numărul De Model - /
  • Certificare - NICI unul
  • Nume De Brand - HOSPORT
  • Caracteristici - /
  • Este De Becuri Incluse - Da
  • Origine - China Continentală
  • Garanție - /

3LED Floare Trandafir Lumina Solara Simulare Bonsai Ghiveci, Ghivece cu Plante de Gradina Curte Peisaj Lampă Interioară Balcon Acasă Birou, Dormitor, Camera de zi de Decorare Cadou

Caracteristică:

1. Solar ghiveci lampă utilizează energia solară ca sursă de alimentare pentru a oferi un iluminat de noapte, și panoul solar poate fi pliat la partea de jos a oală.

2. Acest produs este proiectat cu înaltă eficiență cu LED-uri sursa de iluminat, care are avantaje de luminozitate ridicată, ușor de instalare, stabil și de încredere de muncă, nu de cablu de stabilire, nu convenționale consumul de energie și durată lungă de viață.Este potrivit pentru iluminatul peluzelor în interior, balcon, birou, sală de conferințe, high-end hoteluri, restaurante, locuri de divertisment, dormitoare, comunitate piețe, parcuri industriale, atractii turistice, parc verde, curele, etc., a face spațiu romantic si cald, plin de interes .

3. LED-uri decorative ghiveci de iluminat are un design nou, care poate fi aplicat la diferite piscine interioare și în aer liber ocazii, creând un romantic si cald spațiu și optimizarea stil peisaj.

4. LED-ul este instalat în stamen, care poate fi folosit pentru decorarea și bonsai precum și de iluminat.Avansate de bucurie vizuală se adaugă la viața plină de culoare.

5. Nu cablajul sau mufa este necesar, convenabil și de economisire a energiei.Culoarea LED-uri si flori pot fi personalizate.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un bonsai, care pot fi plasate în camera de zi, dormitor, curte, gradina, parc, metrou, city road și alte medii de amenajare a teritoriului.Ea are un stil roman și este convenabil pentru a transporta.

Caietul de sarcini:

Nume produs: solar bonsai lampa

Produs de culoare: rosu, roz, galben, albastru, alb

Dimensiune produs: inaltime totala 35cm, diametru ghiveci de 12cm

Operator: controler special pentru energie solară

Panou Solar: siliciu solar 2V 110mA

Baterie: 1.2 V aaa600mah Ni MH

Sursa de lumina: alb strălucitor LED-uri

Material: bazin +led-uri impermeabil pânză de mătase

Interioară caseta dimensiune: 12.3*12.3*37.5 cm

Cutie de exterior dimensiune: 64*39*52cm (20 seturi / cutie)

Timp de lucru: 8-10 ore

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Crescut Bonsai Lumina

Adauga un comentariu

Rating: