20 Pc Artificiale Berry Tulpini, 7.5 Cm Crăciun Sclipici Fructe De Padure Tulpini,De Crăciun Artificial Ponturi Pentru Xmas Copac

  • 57.14lei
  • 32.59lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f6789
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

Valoare Pachet:Fiecare pachet 20buc Sclipici Argintiu Berry Tulpini .Boabe cu diametrul de 0.6 inch, stem lungime aprox. 7,5 inch.De ajuns pentru tine pentru a finaliza un pom de Crăciun, Crăciun, cadou, decor de masă sau ambarcațiunile de proiect.

MATERIALl: Crăciun fructe de Padure Tulpinile sunt acoperite cu frumoase și în condiții de siguranță sclipici pulbere.Runda fructe de padure sunt făcute de calitate premium spumă, tulpina principală este fabricat din sârmă de fier înfășurat cu motive florale bandă de hârtie.Luminoase de culoare este perfect pentru o vacanță de sezon decorare!

Aspectul natural:Frumos design de culoare artificială holly fructe de padure, un frumos și neted atinge sentiment, bine făcut și vibrant de culoare, se pare ca, da sentiment de frumusețe și o stare de spirit buna

Culoare:aur/rosu/așa Cum se arată

Material:Spuma

Dimensiuni:Inaltime: aproximativ 19cm

Conținutul Pachetului:

20 X Artificiale Berry Tulpini

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: