Nano Faciale Pulverizator Precise Detector Digital LCD Ulei de Piele de Umiditate Tester Pentru Fata de Îngrijire a Pielii Senzor de Frumusete Spa Monitor

  • 75.29lei
  • 59.48lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Electrocasnice

Sku:
  • f76976
Tag-uri:
  • tester de umiditate pentru fata, nano ceață pulverizator tester, calitatea aerului
  • Nume De Brand - FGHGF
  • Capacitate - 1L
  • Metoda De Umidificare - Ceață De Descărcare De Gestiune
  • Zgomot - 36db
  • Origine - China Continentală
  • Tensiune (V) - 5V
  • Certificare - ce
  • Putere (W) - 1w

Hidratarea pielii Test: Această ceață pulverizatorul este echipat cu pielea de umiditate funcția de test prin care se poate măsura% ulei și de umiditate a pielii și se va afișa pe ecranul LCD.Mai bine pentru a urmări de hidratare a pielii de stare.

Cu ultrasunete Nanotehnologie: cu Ultrasunete nanotehnologie desparte moleculele de apă sau loțiune de îngrijire a pielii și amestec de apă în mici nano particule, astfel încât componenta efectivă pătrunde adânc în piele prin atomizare de prelucrare, pentru o mai bună hidratare de îngrijire și hidratare a pielii.

De mare Capacitate și Mai multe Tipuri: nano domnule 30ml mare rezervor de apă pot profund reface pielea ta și să-ți cunosc de zi cu zi are nevoie de hidratare.Nano pulverizare pot fi utilizate împreună cu alte lichide produse de îngrijire a pielii, cum ar fi laptele pur și toner ect.

Echilibrul de Grăsime: îndemână fata de abur, pulverizator poate elimina, de asemenea, murdărie, ulei și alte impurități sau reziduuri de machiaj.Răcoritoare pielii și oboseală relief sunt, de asemenea, eficiente.Controla echilibrul de apă și ulei, face fata ta arata luminos, proaspăt și cu un ten bun.

Multi-de îngrijire a pielii: potrivit pentru normal, gras, uscat și sensibil tipurile de piele, ajută pielea să-și recapete tineresc de sănătate, ceea ce face pielea netedă și elastică și prevenirea semnelor de imbatranire.La vaporizator ceață rece vă permite să-l folosească oricând în frumusețe, birou, turism, sport, dupa expunerea la soare, etc.

Nume: Nano Faciale Pulverizator De Umiditate Tester

Capacitate: 30ml

Intrare: 5V 1A

Voltaj: 3.7 V

Putere: 5W

Particule de aerosoli: 5-6 µm

Spray volum: 1.25-1.5 ml / min

USB de încărcare, o varietate de moduri de putere, aduce confort.

Se poate pulveriza pe de îngrijire a pielii produs de apa mic și rapid, și forma nanometri moale esenta de îngrijire a pielii spray pentru a pulveriza pe fata.

Acesta poate, de asemenea, pătrunde în celulă de bază strat de piele, cu mare eficiență pentru a oferi adânc perfect de îngrijire a pielii.

Culoare: alb

Material: ABS

Dimensiuni: 13.5 x 2.3 x 5 cm

Conținutul Pachetului:

1 x hidratarea pielii tester

1 x cablu USB

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: