Friteuza Aer De Hârtie De Unică Folosință De Linie,7.9 Inch Pătrat Non Stick Pergament De Linie,Hartie De Copt Pentru Friteuza Aer Coșuri

  • 66.74lei
  • 46.06lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f10598
Tag-uri:
  • Caracteristică - De unică folosință
  • Nume De Brand - FGHGF
  • Origine - China Continentală

MATERIALE de ÎNCREDERE: friteuza aer de linie este confectionat din hartie de copt, care este ulei și rezistent la apă și non-stick.Rezistent la căldură de până la 420 de grade Fahrenheit (aproximativ 220 de grade Celsius), protejarea alimentelor de la daune, fără a afecta gustul.

PĂSTRAȚI-L CURAT: Aceste hârtie de unică folosință garnituri izola în mod eficient petele de grăsime, elimina resturile alimentare din friteuza, și prelungi durata de viață a friteuza aer.Dacă vă urăsc curățarea friteuza aer după coacere, vei iubi acest friteuza aer liner hârtie.

UȘOR DE UTILIZAT: Rotund unică folosință friteuza garnituri nu necesită ruperea, pliere sau de tăiere.Când sunteți gata pentru a găti, să ia doar unul, pune-l în friteuza aer sau cuptor cu microunde și gatiti-l așa cum vă place.De hârtie de patiserie este de 4,5 cm înălțime, pentru a preveni alimente de la lipirea la ea, în timp ce făcându-l ușor pentru a elimina alimente.

Versatil Utilizări: Aceste hârtie de unică folosință garnituri pot fi folosite în aer friteuze, cuptoare cu microunde, cuptoare, vapoare, și mai mult.Potrivit pentru coacere, prajire, camping, gratar, petreceri de vară, ușoară și practică.

Nici o Interferență cu Internă debit de Aer: Căldura este generată de fluxul de aer pe peretele din friteuză și nu este afectată de fluxul de aer prin utilizarea de hârtie de unică folosință garnituri.Grăsimea se scurge pe hârtie a introduce timpul de coacere.

Culoare: alb

Material: hârtie

Dimensiuni: 20x4.5cm

Conținutul Pachetului:

100 * friteuza Aer hârtie

/

50 * friteuza Aer hârtie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: