60x din Lemn Natural de Flori Decupaje Gol Formă de Floare de Lemn Felii pentru Crafting de Craciun Decoratiuni de Ziua Înfrumusețarea

  • 156.52lei
  • 79.84lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f11680
Tag-uri:
  • Origine - CH(Origine)
  • Tip De Produs - Din Lemn Nefinisat

Descriere:

Abundente, Cantitatea: Veți primi 60 de piese neterminate de flori din lemn decupaje in 6 stiluri diferite de lemn, forme de flori, 60pcs corzi, 1 foaie de autocolant de diamant, 6 buc pixuri de culoare, care sunt suficiente pentru a satisface dumneavoastră de decorare diferite nevoi.

Material: Aceste blank forma de floare felii de lemn sunt realizate din lemn natural, durabil și reutilizabile, se poate folosi pentru o lungă perioadă de timp; suprafață netedă, margini rotunjite, și fără bavuri.

Dimensiune corespunzătoare: Fiecare bucată de neterminate de flori din lemn în formă de ambarcațiune vine cu o dimensiune de 3.15 cm/8cm, care este o dimensiune corespunzătoare pentru decorarea; greutate redusă și ușor pentru a transporta sau stoca.

Meserii DIY: flori Noastre din lemn felie de suprafață este gol, puteți desena un model, culoare, cuvânt pe felie cu pixuri inclus, de asemenea, proiectate cu un orificiu, care vă permit să le decora cu ușurință cu frânghii și diamant autocolant am furnizat, puteți agățat-le pentru a face carte, usa perdea sau alte ambarcațiuni de decor.

Gama larga de Utilizare: Aceste blank din lemn vopsea meserii pot fi aplicate pe scară largă în vacanță, flori, petreceri tematice, aniversare, vacanta de vara, decoratiuni casa, decoratiuni de nunta, de primăvară și de toamnă festivalul etc.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Dimensiunea Diagramă:

8cm/3.15 inch

Pachetul Include:

60 De Flori Din Lemn Decupaje

60 de Corzi

1 Autocolant

6 Pixuri De Culoare

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-ușor de eroare din cauza manuală de măsurare.

Adauga un comentariu

Rating: