2in1 Perie de Curatare Monitor de Calculator Tastatură Curat Remover Ecran Laptop Cu Dublu Telefon Ștergeți Praful Ecran Retrage H3i0

  • 6.57lei
  • 3.31lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Computer & Office

Sku:
  • f12555
Tag-uri:
  • Numărul De Model - tastatura curat
  • Nume De Brand - GRWIBEOU
  • Origine - China Continentală

descrie:

Tastaturi de calculator pot obține murdar, plin de praf, murdar, etc. de-a lungul timpului, astfel încât acestea trebuie să fie curățate în mod regulat!

Retractabil Dual Condus Tastatura Ștergător de Ecran este special conceput pentru a curăța computerul de la tastatură și ecran, un companion excelent pentru dispozitivele electronice!

caracteristici principale

Designul cu două capete, un capat foloseste un hard-perie pentru a curata golurile de la tastatură, iar celălalt capăt foloseste un scurt-perie pentru a curata telefoane mobile, tablete și ecrane de calculator.La îndemână electronice perie de curățare!

One-faceți clic pe extindere

Design dintr-o bucata, one-touch retractabil, ușor și convenabil de a înlocui capul cu perie, pentru a satisface diferite nevoi de curățare.Compact și ușor pentru a stoca Compact și economie de spațiu, push-pull de depozitare după utilizare, curat si organizat, plasat lângă calculatorul dvs. pentru acces ușor în orice moment.

Materiale de înaltă calitate

Fabricat din material de înaltă calitate, PP, peri din nylon si vata de bumbac, perie cu peri pot fi, de asemenea, utilizat pentru a elimina praful din colțuri de masă.

Caietul de sarcini

Produs greutate: 37G

culoare alb

Dimensiuni produs (L x W x H): 7 × 7 × 1 cm / 2.8 × 2.8 × 0.4 cm

Conținutul Pachetului

1*Retractabil dublu-cap tastatură ecran perie

note

Din cauza monitoare diferite și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea prezentate în imagini.

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Adauga un comentariu

Rating: