SCULPFUN S9 Masina de Gravat și Fagure de miere Panou Ultra-subțiri cu Fascicul Modelarea Tehnologiei de Înaltă precizie din Lemn Acrilice Gravor Cutter

  • 889.83lei
  • 444.91lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Computer & Office

Sku:
  • f13822
Tag-uri:
  • masina de rindeluit lemn, ATOMSTACK, laser 3d printer, CNC laser, sculpfun s9 aer ajuta
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - CRTOL
  • Certificare CE - Da
  • Numărul De Model - S9
  • Precizie - 0.01 mm

Caracteristici:

1. 90W efect fascicul laser modelarea tehnologie: S9 utilizează cele mai recente 5.5 W cu fascicul laser modelarea tehnologie laser dioda, are un ultra-fine 0,06 mm ascuțite de focalizare cu laser, cu super tăiere cu pătrundere și cu precizie, el poate reduce până la 15 mm grosime din lemn, 10 mm acril, sculpta ceramică și oțel inoxidabil, acest lucru este aproape dincolo de efectul de 90W cu laser CO2.

2. Focalizare rapida design: S9 are cel mai rapid focus design.S9 laser combină o focalizare fixă și o alunecare de design.Trebuie doar să glisați cu laser și strângeți șuruburile pentru a finaliza concentrându-se.Acest lucru face foarte ușor pentru a utiliza cu laser .

3. Solid și ușor de asamblare structura design: full-metal design de structură face masina extrem de solid, și îmbunătățește precizia de gravură.Întreaga structură este proiectat pentru ușor de asamblare și montaj poate fi completat în 10-20 de minute.Structura de rezistență este foarte durabil și rămâne deschisă pentru a face upgrade.În timpul utilizării, puteți să vă păstrați cadru și să o înlocuiască cu altele noi lasere.Sau înlocuiți mai grinzi metalice pentru a extinde gravură zona.

4. Noi de protecție a ochilor design: laser capac filtru filtre 98% din razele ultraviolete pentru ochi.Tu și oamenii din jurul puteți viziona gravura laser fara a purta ochelari de protecție.În același timp, se poate preveni animalele de la capturare la fața locului cu laser.

5. Compatibilitate mai mare: aparatul este compatibil cu diverse mature gravură software, cum ar fi LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, suporta PWM modul de gravură, sprijină sistemul de operare Windows, MAC system (LightBurn), și gravură de Sprijin format de fișier JPG, PNG, DXF, SVG, G-code, NC, BMP, etc.

6. Proiectare în condiții de siguranță: aparatul este echipat cu un comutator de alimentare, care nu este disponibil în altele.Gauri de fixare sunt rezervate pe patru picioare și structura corpului pentru a facilita fixarea aparatul și cablul de date.

7. A4 oțel pad: gratuit dimensiune A4 oțel pad poate proteja masa de daune laser.Izola pericole de incendiu.

8.Pătrat de măsurare conducător: axa X și axa Y conțin scară precisă linii, care este convenabil pentru tine pentru a măsura dimensiunea de gravare obiecte de repede.La 410x420mm mare-zona de gravură interval poate satisface diverse gravura are nevoie.

Informații despre produs:

Model produs: SCULPFUN S9

Gravura dimensiune: 410*420mm

Gravare/taiere material:

Gravare de materiale: lemn, hârtie, carton, plastic, alb, PCB bord, oxid de aluminiu, 304 din oțel Inoxidabil, ceramică,dark stone

Tăiere material: lemn, acrilic, carton, material textil, bambus, plastic bord, KT bord

Efect Laser de putere: 90W (tăiere efect față de 90W cu laser CO2)

Mașină Electrică de Putere: 30W (nu are nimic de-a face cu taiere sau gravare de performanță,doar consumă energie electrică)

Diode laser de putere: 5.5-6W (vă Rugăm să rețineți că aceasta este energia luminii și nu de energie electrică)

Lungime de undă Laser 455±5nm

Gravura precizie: 0,01 mm

Metodă de focalizare: focalizare fixă laser + dispozitiv de alunecare

Laser capac de protectie: lumina capacul filtrului pe laser protejeaza ochii utilizatorului și previne animale grabing la fața locului cu laser.

Software-ul de operare: LaserGRBL, LightBurn, LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, suport sistemul de operare Windows, suport sistem MAC.Formate de fișier acceptate NC, BMP, JPG, PNG, DXF și alte formate de imagine.

De transmitere a datelor metoda: conexiune USB

Alimentare: International standard universal putere de intrare: 100-240V AC, 50/60HZ output: 12V 5A

Echipamente net greutate: 3.0 kg

Pachetul greutate: 4.4 kg

Dimensiune ambalare: 615*345*130mm

Certificare: CE FCC RoHS FDA IEC

S9 masina de gravat lista de ambalare:

1× X axa de asamblare

2× X ax

2× Y ax

1 x cutie de control modul stabilit

3×suport picioare

1 x laser modul stabilit

1×adaptor de alimentare 12V 5A

1×adaptor de alimentare

1 x cablu USB

Pasul 1~5 Șurub pachetul de instalare

2× centura

1× T-în formă de șurubelniță M5

1× L-în formă de șurubelniță M4

1× L-în formă de șurubelniță M3

10×Cravată

1× 8-10mm cheie piuliță

1 x perie

1 x Laser, ochelari de protecție

1× 10x10cm chip de lemn 3mm grosime

1× 10x10cm chip de lemn 10mm grosime

1× A4 oțel desktop protecție pad

Notă:

●Detaliate pentru masina de instrucțiuni, vă rugăm să consultați manualul pentru setările parametrilor.

●Atunci când se operează cu laser masina de gravat, vă rugăm să instalați laser capacul de protecție.Dacă nu este instalat, trebuie să poarte ochelari de protecție.

● Vă rugăm să nu atingeți emițătorul laser cu mâna, sau se poate arde mâna.

● Vă rugăm să evitați impact puternic asupra mașinii.

● Copiii sub 14 ani nu au voie să folosească acest produs si copii peste 14 nevoie de supravegherea unui adult.

● Lumina de masini de gravat, nu pot fi aplicate direct la orice oglindă care reflectă un obiect, care poate provoca rănirea operatorului sau arde cu laser.

Adauga un comentariu

Rating: