20 De Bucati De Capsuni Artificial, Fals Fructe Căpșuni Fotografie Prop Bucătărie Acasă Cabinetul De Partid Ornament

  • 51.12lei
  • 38.34lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f12604
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

20 de Bucati de Capsuni Artificial, Fals Fructe Căpșuni Fotografie Prop Bucătărie Acasă Cabinetul de Partid Ornament artificială de căpșuni uite reale și realiste, foarte greu și durabil.Fiecare fals capsuni vine cu o tulpina scurta si frunze verzi atașat pe partea de sus.

Perfect pentru magazin alimentar, magazin de fructe, produse de panificație ecran, sau de a folosi în case, petreceri și sărbători.

Potrivit pentru bucătărie, masă, pub ornamente, lumina platou cu fructe castron, nunta, ziua Mamei, ziua Îndrăgostiților, de Crăciun, ziua de nastere decoratiuni de partid, supermarket display, copiii instrumente de educație, fotografie prop.

Aceste plastic căpșuni sunt gropite si au interiorul gol.Cu mătase frunze, aceste incredibil de detaliate fructe uite atât de realiste, pe care cineva s-ar putea chiar le confundă cu un lucru real!Cu toate acestea, de a le utiliza, aceste vreodată-căpșuni coapte își vor păstra aspectul realist sezon dupa sezon!

Simulate de fructe, în loc de fructe utilizate în unele nevoie pentru a afișa fructe pentru a obține efectele vizuale ale show ocazii.

Culoare:rosu

Material:plastic

Dimensiune:Fructe lungime 3,5 cm / 6.5 cm

Conținutul Pachetului:

20 * Artificială de căpșuni

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: