La Mulți Ani Fundalul Banner-Ul A Crescut De Aur Tesatura Ziua De Decorare Ziua De Nastere Semn Poster Fotografie De Fundal Banner

  • 84.21lei
  • 53.05lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f31014
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

La mulți ani Fundalul Banner-ul a Crescut de Aur Tesatura Ziua de Decorare Ziua de nastere Semn Poster, Fotografie, Fundal, Banner DESIGN RAFINAT: Cea mai mare zi de naștere fericită banner decorare este prezentat cu roz și auriu elemente, imprimat cu roz scrisoare fericit ziua de nastere, care zboară auriu și roz baloane de partid și pline de culoare bunting, va ajuta să vă lumina ziua ta atmosfera de petrecere va ofera un sejur de partid ziua de nastere.

DIMENSIUNI MARI: care este suficient de mare pentru ziua de nastere decoratiuni de partid și de fotografie de la petrecerea ta, uimitor pentru a stimula atmosfera pentru petrecerea de ziua ta.

MATERIAL DURABIL: Acest petrecere de aniversare decor semn poster este fabricat din poliester rezistent material, care este ușor de curățat, rezistentă la rupere, și nu este ușor să se estompeze.În ziua de fundal este, de asemenea, pliabil ,ușor și reutilizabile.Ușor de transportat și Eco-friendly.

UȘOR De UȘOR: petrecere de aniversare fericită fundal de decor este ușor să închid prin orice coarda; puteți fie bloca sau puneți-l pe orizontală, potrivit pentru interior sau exterior de perete.

APLICAREA pe scară LARGĂ:Acest hotel elegant de design banner ziua de nastere imprimare cu aur roz de la petrecerea de ziua de elemente,creând o atmosferă uimitoare pentru petrecerea ta.perfect pentru multe ocazii, cum ar fi tema de partid ziua de nastere, aniversare, copil de dus, fotografie de produs, decoratiuni de perete, etc.

Notă Caldă:

Lichidare de risc poate exista, vă rugăm să păstrați departe de copii.

Vă rugăm să se spele banner cu mâinile și uscați-l în loc aerisit.

În plus, pot exista unele riduri în bannere, deci, vă rog, fier le ușor.

dimensiune:180 x 115cm

Material:Poliester

culoare:Rose de aur

Conținutul Pachetului:

1 x Ziua Fundalul Banner

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: