Copilul Tuburi Copii Tub Jucarii Prescolari Senzoriale Conducte Cu Dinozaur Forma De Învățământ Preșcolar Jucării Tuburi Pentru Copii Copii

  • 4.50lei
  • 1.79lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f128581
Tag-uri:
  • Varsta Recomanda - 12+y
  • Origine - China Continentală
  • Material - Bumbac

Descriere Si Caracteristici:

Copiii mici se vor bucura de joc cu acest fermecător și versatil Dinozaur Retractabil Tub de Jucărie, care pot, de asemenea, de ajutor în creșterea lor creativitate, fizică dexteritate și abilitățile motorii fine.

1. Dinozaur aspectul este destul de fermecător, elegant și destul de simplu pentru a apuca cu ușurință interesul pentru copii.

2. Construit cu un nivel superior de material ABS, care este robust, rezistent, gros, și provocatoare pentru a rupe.

3. Dimensiunile sale mici (20x3cm/7.87x1.18inches) și portabilitatea permite copiii dumneavoastră pentru a juca în interior, în camera de zi, la școală, sau în timp ce călătoresc.

Caietul de sarcini:

Nume: Dinozaur Retractabil Tub De Jucărie

Culoare Aleatorii

Greutate: Aproximativ 28g

Dimensiune produs: Despre 20x3cm/7.87x1.18inches (dimensiunea specifică a neregulate produse este supus produsul real)

Lista De Ambalare:

1*Dinozaur Retractabil Tub De Jucărie

Notă:

Vă rog să acceptați că există o diferență de culoare în produsul din cauza unor efecte de iluminare și fotografierea unghiuri.

Mărimea produsului are o toleranță datorită mână de măsurare.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.[ Jucării amuzante ] Copilul Tuburi sunt ușor de a capta atentia unui copil, destul de adorabil, elegant și discret dinozaur aspectul, asigurându-au distracție non-stop.

2.[ Abilitatile Motorii Fine Îmbunătățirea ] care să Permită copiilor să-și modifice formele, Părțile Tub de Jucării sunt cultivarea abilitățile motorii fine pentru copii, hands-on abilitățile și abilitățile de gândire creativă, o plăcută și practice senzoriale pentru copii.

3.[ Materiale de Bună Calitate ] Copii de Mână Tuburi sunt artizanale de înaltă calitate, material ABS, foarte puternic, solid, gros, și nu este ușor de rupt, furnizarea de copiii tăi, cu cele mai bune experiență de utilizator.

4.[ Perfect pentru Cadou ] Adaugand un plus de bucurie pentru ei, Animal Tub Jucării transformă aceste -up tuburi într-un favorit jucărie, un cadou minunat pentru un copil de ziua lui, de Crăciun, sau orice ocazie speciala.

5.[ Aplicație completă ] Aproximativ 20x3cm/7.87x1.18 inch în dimensiune, Copiii Senzoriale Tuburile sunt permițându-le pentru a juca în interior, în camera de zi, la școală, sau în timp ce călătoresc, foarte portabil, cu economie de spațiu și lumină.

Adauga un comentariu

Rating: