Crăciun Animal Alpinism Jucării De Crăciun Animal Urca Scări Și Roller Coaster Jucării Led Intermitent Cursă De Urmărire Alunecare Jucării Pentru Bo

  • 39.90lei
  • 21.93lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f141684
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Material - Plastic
  • Varsta Recomanda - 4-6y
  • Certificare - CE

Descriere:

Crăciun Animal Alpinism Jucării realizate din materiale de înaltă calitate, prelucrate cu măiestrie rafinat, oferind un aspect delicat și durabilitate mare, perfect pentru petrecerea de provizii și decorațiuni pentru casă.

Caietul de sarcini:

Nume: Craciun Animal Alpinism Jucărie

Material: ABS

Stiluri: Rațe sau Dinozauri

Dimensiune pachet: (aprox.)20*20*7cm/7.87*7.87*2.76 inch

Caracteristică: Intermitent led lumini si muzica

Lista De Ambalare:

1* Crăciun Animal Alpinism Jucărie

Vezi mai multe detalii despre produs

1. [ De a crea o Atmosferă de Crăciun ] Creând o atmosferă plăcută de Crăciun pentru petreceri, de Craciun Alpinism Jucăriile sunt proiectate cu rațe și dinozauri 2 stiluri pentru tine de a alege de la, plină de Crăciun și de iarnă elemente.

2. [ Prima-Clasa de Materiale ] Oferind un aspect delicat, cu o mare durabilitate, de Crăciun Roller Coaster Jucărie este realizat de înaltă calitate ABS materiale, prelucrate cu măiestrie rafinat pentru detalii bogate.

3. [ Efort de Instalare ] Animal Alpinism Jucărie este cu suprafețe netede, fără margini ascuțite, în condiții de siguranță pentru copiii dumneavoastră să se joace cu, adoptând un design detașabil cu comoditatea de configurare ușoară.

4. [ Frumos să se Joace cu Jucării ] Popular, cu atât copii și adulți, Alpinism Animale Jucarii de Craciun sunt perfecte pentru Crăciun, Anul Nou, Congelate-petreceri tematice, și sărbătorile de iarnă, aducând un sentiment de fericire și confort.

5. [ Cadouri ideale ] Proiectat cu led intermitent lumini și muzică, Animale Urca Scari Jucărie este o alegere ideală pentru favoruri de partid si decoratiuni, un cadou perfect pentru prietenii, vecinii, și familii.

Adauga un comentariu

Rating: