Squidopop Senzoriale Jucărie de Relief de Stres Stoarce Jucărie ventuza Bratara Jucărie Ușor de a Juca de Relief de Stres Stoarce Jucărie sau Copiii Adulți

  • 9.84lei
  • 4.50lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f186020
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Varsta Recomanda - 4-6y

Puncte:

1、Decompresie Jucărie: Acesta este un foarte bun decompresie jucărie.Dacă întâmpinați probleme la locul de muncă sau în viață, poți să te joci jucărie noastră și eliberați presiunea foarte bine.

2、Silicon Material: Nostru de relief de stres jucărie este fabricat din silicon de înaltă calitate material, care este inofensiv pentru organismul uman, în condiții de siguranță și durabile, puteți trage și împăturiți-o în voi, este foarte distractiv.

3、Simplu de a Juca: Nostru ventuza jucărie este simplu de a juca, puteți să-l arunce pe orice suprafață pe care doriți și va suge la suprafață.Cu designul său unic, poți să te joci cum vrei tu.

4、Petrecere de Alimentare: este cadoul perfect pentru adulți și copii, și poate aduce diferite tipuri de distracție pentru toată lumea.Este, de asemenea, o mare parte aprovizionarea și transporturile noastre vin în culori aleatorii.

5、de Asigurare a Calității: Cuprinzătoare garanție și servicii post-vânzare.Dacă găsiți orice probleme, cum ar fi defecte sau piesele deteriorate înainte sau după utilizare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Descriere:

Acesta este un foarte bun decompresie jucărie.Dacă întâmpinați probleme la locul de muncă sau în viață, poți să te joci jucărie noastră și eliberați presiunea foarte bine.

Este potrivit pentru toate vârstele.Puteți întinde, a se scutura, se va organiza forma, și pot fi spălate cu apă.Este cadoul perfect pentru adulți și copii, și poate aduce diferite tipuri de distracție pentru toată lumea.Este, de asemenea, o mare parte aprovizionarea și transporturile noastre vin în culori aleatorii.

Caietul de sarcini:

Nume: Silicon Ventuza Jucărie

Material: Silicon

Dimensiune; 20.5*4.6*4.2 cm

Greutate: aproximativ 50g

Culoare Aleatorii

Lista De Ambalare:

1*Silicon Cu Ventuza Jucărie

Adauga un comentariu

Rating: