Matematica De Învățare Bord Din Lemn De Matematica De Multiplicare Bord Montessori Pentru Copii De Numărare Jucărie Masă Matematica Tabla De Joc Jucarii Educative

  • 89.59lei
  • 35.85lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f147463
Tag-uri:
  • Puzzle Stil - Puzzle-Uri Sudoku
  • Varsta Recomanda - 6-12y
  • Origine - China Continentală
  • Material - Lemn
  • Certificare - NICI unul

Descriere:

Lemn Înmulțirii Bord este fabricat din lemn natural, nu ușor de a deteriora și durabil.De înaltă calitate, Măiestrie, suprafața este netedă, fără bavuri, care nu va fi rănit mâinile copiilor

Copiii pot folosi, de asemenea, blocuri de lemn și construirea de blocuri, a pus diferite forme să-și Dezvolte imaginatia si coordonarea ochi-mana.

Marginea colț rotunjit design este adoptată pentru a proteja eficient copiii mâinile și pielea de licitație de la a fi tăiate sau zgâriat în timpul redării.

Această jucărie educativă este cel mai bun cadou pentru copii, de Învățare în timp ce joacă, se dezvolta inteligenta copilului tau, imaginație, și hands-on abilitățile, și copilul dumneavoastră va avea o mulțime de distracție.

Caracteristici:

Nume: Lemn, Tabla Înmulțirii

Material: lemn

Dimensiuni: 18*18*1.5 cm/7.08*7.08*0.59 în

Dimensiune ambalare: 18.7*18.7*2.2 cm/7.36*7.36*0.86 în

Metoda de ambalare: cutie de Culori

Lista:

1set*Lemn Înmulțirii Bord

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【De Material de înaltă calitate】Montessori educația timpurie din lemn înmulțirii bord este fabricat de înaltă calitate din lemn de fag material, nici un miros, sănătos și ecologic, anti-bate, rezistent la uzura, durabil, și foarte potrivit pentru copii jucării de învățare.

2.【Dezvolta Inteligenta】Această matematica jucărie pentru elevi de școală primară oferă o experiență unică de joc.Ajută copiii să recunoască numere și de a dezvolta inteligenta lor, să învețe rapid prin jocuri, și de a fi foarte distractiv prea!

3.【Promova Culoare Cunoaștere】matematica de învățare bord lăsăm copilul să învețe culori cunoaștere.Matematica de învățare bord va atrage atenția copiilor și de a cultiva culoarea lor capacitatea de recunoaștere.

4.【Măiestrie rafinat】pentru copii matematică educație iluminare de învățare bord au fost prelucrate de către superb de tăiere și de colorat procese.Marginile de învățare bord sunt ascuțite și unghiulare, netedă și lină, și nu va zgâria mâinile copilului.Culorile sunt bogate și luminoase, nu este ușor să se estompeze, și permanent.

5.【Cadouri】Montessori din lemn înmulțirii bord este mare, de ziua de nastere cadouri pentru băieți și fete, copii mici, primii educatori și preșcolari.

Adauga un comentariu

Rating: