Electric Dans Jucărie Drăguț Electric De Porc Jucarii Jucarii Animale Pentru Copii Pentru Copii, Copii Mici, Băieți Și Fete Pentru Petreceri Aniversare

  • 95.80lei
  • 47.90lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f167700
Tag-uri:
  • Caracteristici - De învățământ
  • Varsta Recomanda - 12+y
  • Origine - China Continentală
  • Material - Plastic
  • Gen - Unisex

Descriere:

Electric Porc Dans Jucărie este un copil amuzant jucărie pentru fiii și fiicele și poate să cânte și să danseze înainte de copii.Electric Dans Drăguț de Porc va fi un cadou drăguț pentru copii, elevi, nepoti, fetițe și băieți, tineri și frați și surori.Electric de Dans pentru Copii este un bun ziua de naștere, Ziua Îndrăgostiților, Ziua copilului și Ziua de Crăciun cadou pentru studenți, prieteni, copii, și adolescenți.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Electric Dans Drăguț de Porc

Produs material: Plastic

Dimensiune produs: 15*8*17cm|5.9*3.14*6.69 inch

Putere Mod de Alimentare: 3 baterii AA (trebuie să aducă propriile dvs.)

Lista De Ambalare:

Electric Dans Drăguț De Porc*1

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.[ Drăguț Jucărie pentru Copii] Efectuează un dans dinamic mișcare în plus față de lumina și muzica atunci când comutatorul este pornit, Electric Dans Jucărie este drăguț și amuzant, lăsându-vă un timp fericit.

2.[ Muzical și Joc Distractiv]Electric muzică, Dans, Jucărie va face copii place mai mult, crește distractiv de a juca, de trei-viteza de comutare și poate analogic, sunet și muzică dinamică.

3.[ Material de mare]Și are duritate moderată și confort ridicat, Dans Jucarie cu Muzica este fabricat din materiale de înaltă calitate și textură bună, făcându-l ușor pentru a curăța și de a evita frecarea de obiecte.

4.[ Ușor și Convenabil ] Porc Dans Jucărie este adus la petrecere pentru copii, petrecere de Craciun, petrecere de Aniversare și petrecere de familie, potrivite pentru maini mici și convenabil pentru copii de a face, ușor și ușor de transportat.

5.[ Cute Prezent la Copii ] care Însoțește copiii să aibă un moment bun, Dans Animale Jucarii cu Muzica este un cadou drăguț pentru copii, copii, fii, fiice, nepoti, și studenți, și pot fi trimise pentru zilele de naștere, Ziua Îndrăgostiților, Ziua copilului, și de Crăciun.

Adauga un comentariu

Rating: