Maternitate Sutiene Fără Underwire Sutien care Alăptează timpul Sarcinii Haine Preveni Sagging Femeile care Alăptează Respirabil Sutien

  • 32.36lei
  • 19.40lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Pantofi De Sport,Imbracaminte Si Accesorii

Sku:
  • f186034
Tag-uri:
  • Nume De Brand - Alocs
  • Tip Sport - Fitness
  • Origine - China Continentală
  • Sezon - Tot sezonul
  • Ocazie - Alăptarea
  • Model Tip - Solid
  • Cu Pad - Da
  • Material - 92% Poliamida, 8% Elastan

Caracteristici:

1. Ușor de utilizat cu o singură mână: Care robust, de înaltă calitate, catarama reglabil curele de acest sutien care alăptează au flexibilitate, care poate fi ușor îndoit din față, cu o singură mână.Femei sutien de maternitate este convenabil pentru alăptare.Se deschide în toamnă, ceea ce vă permite să se hrănească sugarii și femeile gravide.Acest sutien este convenabil pentru alaptarea pe timp de noapte.

2. Oferi sprijin bun: Că elastic si respirabil tesatura s-au adunat împreună, fără inel de oțel femei gravide sutien creste cu schimbare de marimea sanilor.Sutiene care alapteaza oferi suport confortabil pe tot parcursul toată ziua, dacă sunteți gravidă sau care alăptează.Acest sutien de maternitate este potrivit pentru alăptare, cu elastic detasabil pad piept, inferior curea de piept, 3D fără sudură tricotate ceașcă, și design tridimensional, care crește în mod eficient suport de san.Sutiene care alapteaza sunt suficient de susținere și poate fi purtat în aer liber sau la locul de muncă.

3. Super moi, elastice material: Moale si elastic, 92% poliamida, 8% elastan, foarte potrivit pentru uzura de zi cu zi și de somn.Fără sudură, extins pe laterale, foarte de susținere, confortabil și abia vizibile sub haine, sutiene pentru alăptare femeile gravide sunt, de asemenea, foarte potrivit pentru a purta pe sub tricouri, rochii, stau, sport, yoga sau de dormit.Vine cu cal de curse înapoi ca o vesta.

4. Detașabil pad: Asta sutien care alăptează poate fi înlocuit, și poate fi, de asemenea, folosit pentru a plasa un azil de pad.Acest soft maternitate sutien cu umplutură ajută rezolva această problemă de lapte matern scurgere, este ușor de curățat, și vă permite să se spele tampoane separat.Puteți lua de pe pernă și rochie în funcție de propriile obiceiuri.

5. Confortabil toată ziua: Purtand acest super-sprijinirea fără ramă sutien care alăptează va face sa te simti confortabil, sigur, și în cele din urmă a deveni tu însuți.Acest full-cupa sutien de maternitate este echipat cu bretele reglabile, unghi cupe și țesături elastice pentru ușor de alăptare cu o singură mână.Acest padding detașabil vă ajută să păstrați acest sutien neted și confortabil, nu vreau să-mi dau jos sutienul!

Descriere:

Conceput pentru a oferi femeilor cu confortabil și convenabil care alapteaza, acest aspect clasic, ultra-skinny sutien este perfect pentru femeile însărcinate sau care alăptează.Close-montaj de compresie reduce mișcare și maximizează sprijin.

Caietul de sarcini:

Material: 92% poliamida, 8% elastan

Tip Model:Solid

Sezon:Toate Anotimpurile

Ocazie:De Lactație

Cu Pad:Da

Dimensiunea Diagramă:

Dimensiune------------------Bustul-------------------------------Potrivit pentru Sutien

S----------65-77cm/25.59"-30.31"----------------32/70BCD,34/75BC

M---------78-82cm/30.70"-32.28"-----------------34/75BCD,36/80BC

Am----------83-87cm/32.67"-34.25"-----------------36/80BCD,38/85BC

XL---------88-92cm/34.64"-36.22"----------------38/85BCD,40/90BCD

Pachetul Inclus:

1 buc* Sutien

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Adauga un comentariu

Rating: