USB Reîncărcabilă Mână mai Calde 10000mAh Încălzire Banca de Putere Electrică W/ Lanterna

  • 93.59lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f22578
Tag-uri:
  • brațul mai cald rockbros cald, banca de putere mai cald laba, roz femei brațul mai cald, semineu electric 3b, enbout micro usb, extensin micro usb, prize usb c, li micro usb, mână mai calde turtle perna, moloney semineu electric
  • Origine - China Continentală

body{background-repeat:no-repeat; background-position:centru centru; background-color:#DDD9C3; }

Imagini De Detaliu

Caietul de sarcini:

100% de Brand nou și de înaltă calitate.

Material :aliaj de Aluminiu +ABS

Baterie capacitate: 10000 mA (de înaltă calitate, de înaltă temperatură-rezistent litiu polimer baterie)

Produs timp de încărcare: aproximativ 4 ore

Produs de temperatură: temperatura scazuta: 40 de grade, temperatură constantă: 50 de grade, temperatură ridicată: 60 grade

Produs timp de utilizare: temperatura scazuta: aproximativ 12 ore, la temperatură înaltă: aproximativ 7 ore, cu temperatură constantă: aproximativ 8 ore

Culoare:Multicolor

Dimensiune: 110*63*33mm

Conversie: 1cm=0.39 inch, 1 inch=2.54 cm

Caracteristică:

• 【Portabil și practic】 banca de Putere, masaj, mână mai calde și lanterna de 4-în-1 built-in 10000mAh baterie cu litiu.Potrivit pentru munca de birou, rece clasă, de dormit, cumpărături, mersul pe jos câine, de călătorie, camping, drumetii, sau în aer liber pe vreme rece activitate.Ușor de a pune în servietă, de buzunar, de palmier de dimensiuni, lua cu tine oriunde.

• 【Dublă față-Verso Rapidă de Căldură】 Această baterie reîncărcabilă mână mai cald este confectionat din high-tech, aluminiu aeronave calitate și mii de lustruit exterior materiale, astfel încât acesta poate fi încălzită rapid în 3 secunde.În contrast cu convenționale încălzit de mână, această mână mai caldă este încălzită pe ambele părți și se încălzește toată iarna.

• 【Capacitate mare parte mai cald, reîncărcabilă】 reutilizabile baterie cu o capacitate de 10000 mAh.Fabricate din mediul prietenos baterie cu litiu , Foarte sigur de a utiliza.Din high-tech grad de aeronave aluminiu și material ABS, ecologic polimer baterie.Rezistent la șocuri, anti-opărire, non-alunecare, explozie-dovada.

• 【Cald de cadou pentru un iubit】 Încă îngrijorat nu căutați cadouri de Crăciun?Această mână mai cald va ajuta să rezolve problema.Este mic și portabil pentru a transporta.Acesta vă va aduce căldură toată iarna de lungă.Vă rugăm să aveți o privire, cred că vă va place și să-i dau darul de caldura.Această mână mai cald încălzește inima dragi și, de asemenea, mâinile tale.

Pachetul inclus:1 X 1 * Mână mai calde

1 * Manual de utilizare

1 * cablu de Încărcare

1 * cutie de Cadou

1 * sac de Pânză

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare,vă Rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culorile pot fi o mică diferență pentru diferite monitoare, display-uri, vă rugăm să înțelegeți.

Plata

1.Familiaheidi.ro acceptă Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Card de Debit,Western Union,Webmoney,QIWI și Transferul prin bănci.

2.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

Transport

-Magazinul nostru va procesa comanda și trimite informații de logistică număr de urmărire în termen de 1-2 zile lucrătoare.vă rugăm să contactați cu noi, dacă vrei experss livrare.(Avantaj: pe de prelucrare și transport gratuit) Notă: - vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă sau completă înainte de a plasa comanda; - Dacă aveți cerințe speciale pentru timpul de livrare si logistica canale, vă rugăm să ne contactați, vă mulțumesc;

Garanție:

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Alte Politici:

Dacă aveți orice întrebare sau nu există nici o problemă de articol, vă rugăm să ne trimiteți e-mail cât mai curând posibil, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cat mai repede posibil.Noi credem că o bună comunicare va ajunge la un rezultat bun, Clientului satisface este foarte important pentru noi!

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Adauga un comentariu

Rating: