Promovare! 60Pcs Uscate Iarbă de Pampas, Naturale Iarbă de Pampas Pentru Amenajarea, Boho Buchet de Mireasa, Decor Acasă, Petrecere

  • 126.55lei
  • 74.65lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f24572
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

Promovare! 60Pcs Uscate Iarbă de Pampas, Naturale Iarbă de Pampas Pentru Amenajarea, Boho Buchet de Mireasa, Decor Acasă, Petrecere

1. [Rafinat de Potrivire] Fiecare iarbă este de aproximativ 43 cm/17 cm lungime, nostru iarbă de pampas buchete sunt în mod natural uscat cu aer și pot varia în lungime și poate fi ajustat si se taie la dimensiunea dorită!Acest top-notch de selecție include tot ce ai nevoie pentru final DIY experiență.

2.[Premium Pampas Flori]netoxic și inofensiv uscate iarbă de pampas este fabricat din 100% naturale reed iarbă, care nu este ușor să se ofilească și rupe.Prin intermediul nostru rafinat și meticulos de prelucrare, toate iarbă de pampas poate menține cele mai multe flori aspectul, frumusetea naturala si pufos pene atunci când sunt uscate la soare.

3.[Multifuncțional DIY Decorare]Aceste iarbă de pampas au o matasoasa moale la atingere si un aspect vibrant, ceea ce le face cea mai buna alegere pentru aranjamente florale.Lungimea poate fi ușor redus la dimensiunea dorită și se va potrivi in vase diferite.Potrivit pentru multe ocazii, casa, baie, living, birou, petrecere, grădină, hotel, cafenea, festival, sărbătoare, nunta, balcon, boho decor de Crăciun, etc.

4.[Cadou Fantastic]Nostru complet pachetul contine 60 de iarbă de pampas într-un elegant și elegant cutie, asigurați-vă că nu îndoiți și iarba va fi intact.Ele sunt atât de frumos cadou de Crăciun, Ziua de nastere, Ziua Mamei, Valentine ' s Zi, Nunta, Aniversare, ziua Recunostintei, orice eveniment special, ne-am luat tine acoperit.

5. [Sfaturi] Acesta poate fi comprimat în timpul transportului.Puteți usca boho-decorat iarbă de pampas în soare timp de câteva ore pentru a puf de iarbă de pampas tulpini înainte de utilizare.Este normal pentru iarbă de pampas boem buchete să cadă din cauza vrac iarbă de pampas este un mod natural de plante uscate.Decorative fantastice Iarbă de Pampas Decor nu necesită întreținere sau de udare, economisirea de bani, timp și efort.Odată ce ați pus în vază și bucurați-vă de un display spectaculos de ani de zile, purtători va fi minim!

Culoare:așa Cum se arată

Material:flori uscate

Dimensiune:aproximativ 43-44cm

Conținutul Pachetului:

15 * pampas alb

15 * pampas roz

30 * naturale iarbă de pampas

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: