108COB Solar LED Street Light rezistent la apa Control de la Distanță PIR Senzor de Mișcare Lampă Solară Pentru Grădină de Securitate de Perete de Lumină Promovare

  • 160.01lei
  • 116.80lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Lumini & Iluminat

Sku:
  • f2627
Tag-uri:
  • Certificare - NICI unul
  • Nume De Brand - MiLESEEY
  • Este De Becuri Incluse - Da
  • Origine - China Continentală
  • Tipul De Bază - NICI unul

108COB Solar LED Street Light rezistent la apa Control de la Distanță PIR Senzor de Mișcare Lampă Solară Pentru Grădină de Securitate de Perete de Lumină Promovare

[108COB Led-uri de Lumină Solară în aer liber]- 108 led-uri COB conceput, led-iluminat stradal solar în aer liber produce ultra-înaltă luminozitate iluminare pentru o arie largă, furnizarea de iluminat și de securitate la ușa din față, calea, canal, veranda, fata/spate curti, gradini, alei ,gard, perete, scari, peisaj, patio sau orice locuri în aer liber, care are nevoie de iluminare, aduce o super-luminoase de iluminat experiență.

[3 Moduri Opțional + Control De La Distanță]- 1. De securitate modul de lumină (atunci când solare în aer liber lumini detectează mișcare pe timp de noapte.Senzor de mișcare se transformă în lumină led-uri pe timp de 15 secunde și se stinge automat) 2. Permanent Pe toate modul de noapte (cu lumini solare se transformă în mod automat de noapte și stai toată noaptea.) 3. Inteligent luminozitatea, modul de control (Strada Lumina rămâne toată noaptea și devine mai luminos atunci când detectează mișcare).

[120° cu Unghi Larg de Iluminat Solar]- În aer liber lumini de perete caracteristici de înaltă sensibilitate și suport reglabil de design, poate sensibil simț obiecte în mișcare în 10-15 METRI, cu 120 de grade gamă, oferind siguranță și confort pentru casa ta când noaptea cade.

[IP65 rezistent la apa si Usor de Instalare]- solare De iluminat stradal este fabricat din durabil și de mare impact Material ABS, care îl face să reziste la o varietate de medii în aer liber și alte condiții meteorologice extreme.Ușor să instalați și să setați, fără fir și instrumente nevoie.

dimensiune:33.5x18cm

Material:ABS+PC

culoare:Negru

Conținutul Pachetului:

1 x Lumina Solara

1 x control de la Distanță

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Familiaheidi.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3 .Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Familiaheidi.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Adauga un comentariu

Rating: