Din Oțel Inoxidabil Stereo Rotativ Vânt Chime Vânt Colorat Clopotei Agățat Ornamente Chime Vânt De Metal Agățat Post Decoratiuni De Gradina

  • 98.69lei
  • 69.09lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f275223
Tag-uri:
  • geo gard, cercei floarea-soarelui posturi, camping portabil gard, subțire cercei posturi, outsode gard, cercei 3d posturi
  • Origine - China Continentală
  • Material - Metal

caracteristici:

1、Premium Material: din oțel inoxidabil durabil și acoperite cu un strat protector de acoperire epoxidică, acest wind spinner este durabil și rezistent la intemperii.

2. Cu Cârlig de Proiectare: Nu este nevoie de unelte, usor de instalat, vine cu o filare cârlig, astfel încât să puteți închide cu ușurință acest wind spinner în aer liber.Și se va roti în vânt.

3、Agățat Art Decor: Aduce atractiv 3D, efecte vizuale pentru a ajuta la scuti de stres și vă va oferi o experiență diferită.

4、intrebuintari Multiple: Poate fi agățată pe lumini, copaci, balcoane, ferestre, grădini și să aducă un sentiment de frumusețe și de artă.

5、Decoratiuni de Gradina: Potrivit pentru interior și în aer liber.Un ochi-prinderea de decorare a harului gradina ta.

Caietul de sarcini:

Nume: Cal De Creștere Wind Spinner

Material: otel Inoxidabil

Diametru: aproximativ 30cm/11.81 inch

Greutatea netă: aproximativ 470g

Lista De Ambalare:

3D Cinetică Cal de Creștere Wind Spinner * 1

Cârlig * 1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Adauga un comentariu

Rating: