6 Buc Noi VER018 PRO PCI-E 1X la 16X GPU Cablu de Extensie Coloană Carte cu Lumini LED-uri/Tensiune/Temperatura Display Rosu

  • 502.51lei
  • 321.59lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Computer & Office

Sku:
  • f27670
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Tip - PCI Cabluri

Design modernizat - PCI-E 1X la 16X VER018 PRO card de expansiune cu lumini LED-uri, temperatura/tensiune de afișare și USB 3.0 cablu, adaptor de card cu multi-strat cablu ecranat, nu va slăbi semnal.

Cablul de extensie cu 6P interface (16A alimentare capacitate) întărește puterea de aprovizionare și rezolvă complet problema de alimentare insuficiente de capacitate.Grafica slot pentru card adoptă importate conector, ceea ce face ca placa grafica contact mai bine.

12 de Înaltă Calitate Condensator Fix - Cea mai mare capacitate PCI-Express card pe piață, punerea la sursa de alimentare la placa grafica mult mai stabile și sigure.Contacte placate cu aur asigura o conexiune perfectă și o viață lungă.

Cablu de înaltă calitate: cablul a fost actualizat, și ecranat semnalul a fost îmbunătățit. 60cm cablu USB 3.0, moale și ușor de a plasa și instala.PCI-E 1x la 16x riser card utilizează un multi-strat cablu ecranat, care nu va slăbi semnal maxim la 3 metri.

Gamă largă de aplicații - plug and play, nu este nevoie pentru a instala drivere.PCI-E cărți poate fi introdus în fiecare slot PCI-E: 1x, 4x, 8x, 16x, cu elemente de fixare, placa grafica nu va cădea afară din slot.

Nume produs: PCI-E 1X la 16X placa Grafica Cablu de Extensie Riser Card

Model: VER018 PRO

Afișaj: afișaj temperatură, tensiune de afișare

Puterea port: portul de alimentare 6PINI

Interfata: PCI-E 1X, PCI-E 16X, USB3.0,4 PIN portul de alimentare

USB lungime cablu: 60cm

Condensator De Reglementare: 12 Condensator De Reglementare

Performanțele produsului: linie de extensie placa grafica 6P interface (16A alimentare capacitate) pentru a spori puterea de alimentare

Dimensiune produs: 123x44mm

Culoare: negru+rosu

Material: PCB+metal

Conținutul Pachetului:

6 * PCI-E 16X Coloană Bord

6 * PCI-E 1X Adaptor Card

6 * cabluri USB (culori aleatorii, nu accepta culoarea specificată)

6 * cablu SATA

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: