Câinele Halat De Baie Prosop Moale, Super-Absorbant, Halat De Baie Uscare Umiditate Pijamale Pentru Câine

  • 50.24lei
  • 28.13lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f277710
Tag-uri:
  • câinele halat, kek câine halat de baie, mini câine halat de baie, câinele halat de baie femeie, câinele elizabeth guler, câine de flori halat de baie, bathly câine baie, vara câine halat de baie, câinele halate de baie, caine mic, halat de baie
  • Caracteristică - câinele prosop
  • Setați Tipul - NO
  • Origine - China Continentală
  • Articol - câinele halat de baie
  • Material - Poliester
  • Tip - Câini
  • NUMELE - Animale De Companie Halat De Baie

Dropshipping este disponibil și bun venit.Contactați-mă pentru a obține mai multe reduceri, și mai mult mai rapidă și mai ieftină metodă de transport maritim decât Familiaheidi.ro.

Introducere

Îngrijorat despre cainele tau de capturare rece după o baie sau duș și nu de uscare blana lor în timp?

Super Absorbante Pet Halat de baie are super-absorbanta și poate fi folosit ca un prosop să se usuce blana animalului tau de companie sau ca un halat de baie/halat/camasa de noapte pentru caldura si confort .

Super-Absorbant: uscare Rapidă de umiditate de absorbție atunci când nu sunt în măsură să arunce în aer uscat animale de companie, de la imediat, este extrem de rezistent si confortabil.

Economisiți Timp: veti economisi timp suplimentar pentru a avea grijă de animalele de companie după ce a captivat o baie, cabină de duș sau de mers pe jos în zilele ploioase.

Fermecat de Bandă Design: Ea este un mod convenabil de magie bandă de design care o face relaxat pentru a pune pe și decolare.

Caracteristici Principale

Super Absorbanta

Realizate din material moale, respirabil poliester, care absoarbe apa rapid , acest animal de companie costum de baie vă va ajuta să economisi mai mult timp grija pentru animalele de companie, după o zi ploioasă de baie , cabină de duș sau de mers pe jos pentru a evita obtinerea-le la rece sau urât mirositoare .

Curea Velcro Design

Pet halat de baie vine cu Velcro reglabil de fixare pe partea din spate pentru o usoara deschidere/închidere .Un foarte convenabil de design, care oferă o potrivire confortabilă și mai bine se potriveste dumneavoastră dragi animale de companie .

Non-lipicios și reglabilă în funcție de dimensiunea animalului tau de companie talie.

Multi-scop de Companie Acoperă Pânză

Multi-scop de companie combinezonul, poate fi folosit ca un animal de companie halat de baie / pijamale / animale de companie prosop / animale de companie strat cald , ține cald și animalele de companie pot merge sau alerga liber ca în cazul în care poartă o haină.

Două Moduri De A Purta Guler

Poate fi transformat în sus/în jos guler , se ajustează pentru a animalului tau de companie, circumferința gâtului, nu va da animalele de companie o strang simt .

Ușor De Curățat

Realizate din piele-friendly poliester pentru durabilitate , este mașină și de mână lavabil și poate fi, de asemenea, de rufe uscate pentru curatare usoara .

Reutilizabile Halat De Baie

Animale de companie noastre prosop pot fi stocate în mașină pentru a călători sau de a folosi la domiciliu .Acesta va proteja canapea, covor, masina, pat, podea și scaune .

5 Dimensiuni Disponibile

Disponibil in 5 marimi de la XS la XL , se potriveste mici, mijlocii și mari câini și pisici .Runda piept și gât sunt reglabile pentru o mai bună acoperire a corpului animalului .

stiluri

Disponibil în două stiluri: wrap-în jurul valorii de și mantie , doar pentru a da cainelui o experiență mai confortabil poartă .

Caietul de sarcini

Greutate Produs

Super Absorbante Pet Halat de baie (XS): 120G

Super Absorbante Pet Halat de baie (S): 170G

Super Absorbante Pet Halat de baie (M): 240G

Super Absorbante Pet Halat de baie (L): 320G

Super Absorbante Pet Halat de baie (XL): 420g

Dimensiune Produs

(L x W x H)

Super Absorbante Pet Halat de baie (XS): 24 × 24 × 2cm / 9.4 x 9.4 x 0,8 cm

Super Absorbante Pet Halat de baie (S): 25 × 24 × 3cm / 9.8 × 9.4 × 1.2 cm

Super Absorbante Pet Halat de baie (M): 26 × 24 × 4cm / 10.2 x 9.4 x 1.6 cm

Super Absorbante Pet Halat de baie (L): 31 × 30 × 4cm / 12.2 x 11.8 x 1.6 cm

Super Absorbante Pet Halat de baie (XL): 33 × 30 × 5 cm / 13 x 11.8 x 2inches

Conținutul Pachetului

Super Absorbante Pet Halat De Baie × 1

Material

Poliester

Culoare

Verde/galben /gri Stil Wrap-în jurul valorii de, Mantie

Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Animale De Companie Uscare Strat Absorbant Halat De Baie Prosop Mare Mediu Mic Câine Pisică Super-Rapid De Uscare Umiditate Baie Saci Halat Moale Reglabil

Adauga un comentariu

Rating: