16inch Halloween Gonflabile Ocular Decor Telecomanda Led Luminos Ocular Temă de Halloween Ochi Petrecere în aer liber Decor

  • 28.27lei
  • 14.16lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f277738
Tag-uri:
  • Ocazie - Halloween
  • Nume De Brand - KITPIPI
  • Material - PVC
  • Origine - China Continentală
  • Model - NICI unul

Caietul de sarcini

Nume: Halloween gonflabile ocular

Material: PVC

Dimensiune: aproximativ 40 cm în diametru/15.785 cm

Greutate pachet: aproximativ 150 de grame

Descriere

Materiale de înaltă calitate: Halloween gonflabile ocular realizate din durabil îngroșat PVC, durabil, nu este ușor de a sparge și de a alerga afară de aer.Ideal pentru exterior sau interior, ușor de transportat.

Design rezistent la apa: impermeabil LED-up ochi, de asemenea, pot fi folosite ca jucării de plajă sau piscină jucării.Puteți să-l puneți la piscină, pe plajă sau în curtea din spate.Pur și simplu rândul său, pe lumina si alege culoarea și funcția pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

13 culoare schimbare Led-uri: Cu lumina de control de la distanță, acest Halloween ocular caracteristici culori bogate și automate de decolorare.Fiecare culoare se schimbă de la lumină la întuneric pentru o experiență vizuală.

Atmosfera înfricoșător: Halloween LED-up balon este un decor minunat pentru Halloween și de partid din visele tale.Aceasta vă ajută să creați o atmosferă de sărbătoare și aduce o mulțime de distracție cu familia și prietenii.

Gamă largă de aplicații: lumina-up ochi, cu telecomanda este perfecta pentru toamna în aer liber, acasă, petrecere, terasă, grădină, gazon, deck, veranda decor, etc.

Lista De Produse.

1* Gonflabile ocular

1* Lumina-up kit accesorii (opțional)

1*Manual de utilizare

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Adauga un comentariu

Rating: