Curățați cu Apă și Canalizare Separare Mop Cu Galeata Microfibra Instrumente de Mână-Spălare Leneș, de uz Casnic Plutitoare de Curățare Mop Podea E9X7

  • 81.68lei
  • 44.91lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f279585
Tag-uri:
  • Coada De Matura Cantitate - 1
  • Origine - China Continentală
  • Greutate - 4.1kg-6kg
  • Stoarcerea Metoda - Placa De Basculare Tip
  • Material - Microfibrei
  • Tip - Pânză De Tipul De Acoperire

Descriere:

Material: ABS+PP+extrafin fibra+din oțel inoxidabil

Dimensiune:22*126cm/8.58*49.14 cm

Culoare:alb

1.2-în-1 galeata mop țesut sistem: Folosind echipamente de ridicare și coș detașabil, pe mop rotativ galeata este împărțit în strat de spălat și deshidratare strat.Partea de jos este curat, iar partea de sus este folosit pentru deshidratarea.Ușor de operat și de magazin.

2.Sistem de recuperare:apa Murdara este separat, și apă filtrată, fără particule este reciclat când rotativ mopul, astfel încât nu veți cufunda în mod constant mopul în aceeași apă murdară, și puteți continua cu ușurință colector cu apă filtrată!Mai eficient podea sistem de curățare, murdăria și părul nu mai re-intra în podea.

3.360 ° rotație automată:detașa mop poate ajuta să se spele și usuce mop cap fără a murdări mâinile.După deblocare, pur și simplu împingeți mânerul în sus și în jos pentru șurubul mop de 12 ori.Puteți personaliza chiar umiditate de cap de mop pentru podea diferite condiții.

4.Ușor De utilizat:telescopic reglabil mâner poate extinde cu ușurință la 50 inch,permițându-vă nu numai mop confortabil, dar, de asemenea, atingeți zonele greu accesibile din casa ta.

5.Ecologice și de economisire a apei design:Doar o jumătate de galon de apa (1,9 litri) este necesar pentru fiecare curățare, și apă, adăugarea de linie este marcată în mod clar.Datorita designului compact, este foarte convenabil pentru curățare de zi cu zi sau imediat rapidă a scurgerilor.

NOTĂ

1. După cum știm cu toții ,pe calculatoare diferite culori de afișare diferit,culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

2. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea ,vă puteți simți liber să contactați voi vă va oferi unele sugestii,dar pentru tine este doar de referință.

3.Am putea accepta Amestecat elemente,Culori Si Dimensiuni Ordine.Cele mai multe cantități, mai multe reduceri.

Pachetul include:

1 set* murdărie separare mop

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Garantam calitatea produselor noastre.Să aveți o zi frumoasă!

Adauga un comentariu

Rating: