Ursul Mucegai Silicon 3D Minunat Urs de Gheață Matrite Urs Lumânare a Face Matrite de Urs de Luare de Săpun Matrite de Silicon Mucegai Pentru Lumânări Acasă

  • 52.54lei
  • 26.29lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f280340
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Dimensiune - Silicone mold
  • Material - mucegai silicon
  • Forma - Animale

Caracteristici:

Matrite de silicon sunt fabricate din silicon prin intermediul tehnologiei avansate, flexibile și durabile, reutilizabile, durabile și de înaltă transparență

Non-stick de suprafață și flexibil, trebuie doar să apăsați cu degetele , ușor de desprindere și curat, aceste forme pentru copt din silicon sunt practice

Cota de mai mult timp cu familia ta, face unic notebook-uri și roller-coastere, și de a face alte bijuterii rășină proiecte cu cei dragi, prieteni sau copii.

Nume: Bear Mucegai Silicon

Dimensiune: 7*7.4 cm\2.75x2.91in

Material: Silicon

Greutate: aproximativ 96g

Lista De Produse:

Mucegai silicon*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Materiale de înaltă calitate】 Urs mucegai silicon este foarte durabil și reutilizabil, acesta este fabricat din silicon.Deci translucid de culoare vă permite să vedeți în interiorul clar.

2.【Perfect pentru DIY Arte Proiectului】Acest 3d Teddy bear mucegai silicon satisface nevoile dvs. și vă oferă mai multe opțiuni pentru a stimula creativitatea.puteți utiliza diferite vopsele, praf de perla, sclipici, și flori uscate.

3.【Instrucțiuni de Utilizare】mucegai create de urs de gheață mucegai va fi simplu să nu rămânem la partea de jos odată ce conținutul este pe deplin vindecat.Pentru a face acest lucru, împingeți cu atenție partea de jos a mucegai.

4.【Largă de Aplicații】Aceste Urs sapun matrite 3d sunt perfecte pentru meserii DIY.Pentru că acesta este compatibil cu cele mai multe rășini sau alte materiale de turnare, este un instrument ideal nu numai pentru Urs, dar, de asemenea, pentru ornamente decorative.

5.【Cadou】Pe orice vacanță, aniversare, zi de naștere, zi specială, și orice ocazie, Urs lumânare mucegai este cel mai bun cadou pentru prieteni, familie, lucrate manual, lumânări iubitorii de DIY lumânare de-a face incepatori.

Adauga un comentariu

Rating: