1buc Budinca Borcan de Sticla de Stocare Rasina de Silicon Mucegai Rășină Suport Capac Epoxidice Box Mould Matriță de Turnare Fierbinte Cu Lumânare G4s5

  • 15.17lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f278317
Tag-uri:
  • Material - Silicon
  • Origine - China Continentală
  • Setați Tipul - Da
  • Tip de en-Gros - Da(>50 Buc)

Budinca Borcan de Sticla de Stocare Rasina de Silicon Mucegai cu Capac Suport Lumanare Cutie de Mucegai Epoxidice Rășină de Turnare Mucegai

Caracteristici:

1.Utilizări Multiple: Aceste borcane au diverse utilizări, cum ar fi bomboane sticle de ciocolată, sticle, cutii de bijuterii, obiecte de artizanat sau bunuri de bucatarie, cadouri de vacanță și cadouri de partid, duș cadouri.Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a organiza condimente, nuci, condimente, plante aromatice, etc. De asemenea, puteți utiliza aceste borcane de iaurt pentru familie lumânări.

2.Durabil și Reutilizabile: mucegai de rășină budinca de sticla este fabricat din silicon de înaltă calitate material, care este foarte flexibile, durabile, reutilizabile, și nu este ușor să se deformeze.Este o buna produs finit, și nu poloneze.

3.Rasina de Mucegai cu Capac: Veți primi 1 mucegai silicon cu 1 capac, care se pot potrivi perfect.Dimensiunea perfectă și curbe sunt potrivite pentru ermetizarea.Curbe de rășină recipient are o capacitate de aproximativ 6,8 grame, cu dimensiuni de aproximativ 3.0 inci.Partea inferioară este de aproximativ 3,2 inci și deschiderea este de aproximativ 2.99 inci.

4.Ușor de Desprindere: Aceasta este un element esențial pentru rasina matrite.Ușor de utilizat, trebuie doar să apăsați ușor în jurul valorii de amestecare stick, pentru a evita bule de aer in butonul de părți.Rășină mucegai este ușor pentru a elimina tampon.Ai nevoie doar pentru a roti rasina de mucegai din tavă și eliberare mucegai.

5.Cadoul Ideal: Acesta este un unic de sticla recipient mucegai silicon pentru depozitare.Este un cadou ideal pentru nunta, ziua recunostintei, anul nou, crăciun sau ziua de nastere.Puteți să-l împărtășească cu prietenii tăi sau de cei care doresc rășină art.Distrează-te în meserii.

Rășină budinca oală matrite cu capace.

Budinca borcan rasina matrite de silicon pentru stocare unic sticle și containere.

Aceste vase pot fi folosite pentru orice.Potrivit pentru colectarea și depozitarea vase pentru lumanari, plante.

Material: Silicon

Origine: China Continentală

Dimensiuni:

Inaltime: aproximativ 2.75 inch

sticla : 8.3*7.1 cm/3.3*2.8 în

Capac sticla:7.6*2.6 cm/3*1in

Pachetul inclus: 1 buc Budinca Borcan de Sticla de Stocare Mucegai cu Capac

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu există toleranță în dimensiune produs.

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Adauga un comentariu

Rating: