Câinele Pestera Pat Gros De Lână Moale, Cald, Pat Pentru Caine Triunghi Pisica Pat Calmant Și Confortabil Acoperit De Dormit Perna Pentru Cuddlers Și

  • 35.16lei
  • 17.61lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f278492
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Element - Paturi
  • Este Dispozitiv Inteligent - NO
  • Material - FIBRE
  • Tip - pisici

Descriere:

1. Pisica pat cald și moale material.Protecția mediului PP bumbac și arctic fleece.Nu va fi nici parul care se încadrează și este masina lavabil.

2. Acest manual cat peșteră pat poate fi folosit în mai multe moduri.În primul rând, animal de casă pat funcționează ca un loc caldut cat peșteră, dar puteți, de asemenea, aplatiza ea, și să-l transforme într-un căptușit cat mat.

3. Animale de companie Pestera Pat face ca animalul tau de companie se simtă în siguranță.Pisica pat de dormit este, de asemenea, foarte confortabil și destul de cald pentru animalele de companie să doarmă în toamna și iarna.Mai ales pisicile va place.

Caietul de sarcini:

Nume: Acoperit Cat De Pat

Material: Arctic fleece + mare elasticitate PP bumbac

Dimensiune: 45*45cm/17.71 în

Stil: gri, azuriu, camel, roz, roz

Ambalare: sac de OPP

Utilizare: animale de Companie caldura

Lista De Produse:

Acoperite Pisica Pat*1

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și de a lua imagine unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Calitate superioară】Făcut o selecție strictă a arctic fleece și de înaltă elasticitate pp materiale de bumbac, animale de Companie Pestera Pat asigura utilizarea mai și acomodare și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

2.【-în Triunghi Pestera de Design】care Permite animale de companie pentru a urca în interiorul, Cat Peșteră Pat este echipat cu triunghiulară pestera deschiderea de design, care oferă spațiu confortabil pentru animalele de companie.

3.【Semnificative de Design】Funcții Acoperite Pat Pisica va face animalele de companie se simt cald și în condiții de siguranță, deoarece este echipat cu multi-performance design și poate fi folosit ca un pat, saltea, sac de dormit sau chiar o canapea de companie capacul de protecție.

4.【Convenabil de a Transporta】Câine Pestera Pat, fiind lumină greutate și convenabil de a transporta în timpul de călătorie, este foarte convenabil pentru a transporta și ușor de a transporta în mașină.

5.【Antiderapante Design】Furnizarea non-alunecare de jos, Pat Peșteră Pentru Pisica ține câinele pat, în loc de ușor de a plasa pe faianta si parchet la domiciliu și vă permite animalele de companie pentru a apuca atunci când vrea.

Adauga un comentariu

Rating: