12 Buc Oțel Inoxidabil Linguri Linguri De Măsurare Îngroșat Lingura, Polonic Din Oțel Inoxidabil Micro Spatula Set Lingura

  • 51.07lei
  • 27.58lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f279520
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

Descriere

Metalice din otel inoxidabil, lustruit cu finisaj de nichel (fără BPA,, gratuit), ar putea fi pentru orice, rezistent, nu va fi poluat sau erodat, face dvs. de gătit întotdeauna în condiții de siguranță și de sănătate.Și mâner extrage mostre din mai adânc sticle și borcane.

Caracteristici

- Brand: UKCOCO.

- Culoare: Argintiu.

- Material: Staninless Oțel.

- Dimensiuni ambalaj: 26 x 20 x 0,5 (dimensiunea specifică este prezentată în imagine).

- Răsfățați-vă cu un set în valoare de având: Cu o singură construcție din metal și heavy duty premium din Oțel Inoxidabil, aceste linguri de măsurare au fost construite cu rezistenta in minte.

- mai îngrijorătoare despre ruginirea sau îndoire.Obține acest set, care arata frumos, efectuează incredibil și aparent va dura pentru totdeauna.

- Ușor pentru palce sau a lucrat: convenabil suport magnetic pentru măsurarea linguri!Aceste linguri sunt realizate cu un oțel care deține solid de un magnet, și au, dar plat, mânere.

- Ușor de citit și ușor de curățare: Fiecare ceasca este expert artizanale de calitate din oțel inoxidabil pentru a rezista.

- De mari dimensiuni sunt ușor de citit.Aceste linguri de măsurare sunt masina de spalat vase în condiții de siguranță pentru rapid și ușor de curățat.

12 x UKCOCO din Oțel Inoxidabil Lingura

Adauga un comentariu

Rating: