2 buc Presa de Bazin Tip Filtru Plug din Otel Inoxidabil Chiuveta de Bucatarie Viguros Core Deodorant Scurgeri Plug Bazin de Spălare cu Apă Accesor

  • 116.62lei
  • 69.96lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f280484
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - PGY, isfriday
  • Numele Produsului - Pop-Up Universal Scurgere Chiuveta
  • Nume de tip - Lansator sări de bază

Descriere Produs:

Conectați-l în 1 secundă și îl puteți folosi, înlocuiți și curățați-l în orice moment.

Chiuveta viguros core rapid scurgeri de plug, refuză să blocați, și, de asemenea, previne mirosurile și insecte.

Dublu-strat de design, multi-strat de filtrare, mai multe utilizări.

Universal chiuveta baie dop.

Caracteristici Principale

【 PERFECT COMPACITILITY DESINGN 】Nostru scurgere chiuveta filtru este proiectat cu un nou diametru mic , cele 2 inele de silicon asigura o potrivire perfecta cu diverse gauri de scurgere.

【ANTI-ÎNFUNDAREA COȘULUI în INTERIORUL】 spre Deosebire de ordinare butonul dopurile de golire, Modernizate pop-up chiuveta bușonul de golire a unui anti-înfundarea coșului în interiorul care colectează păr și previne scurgerea de colmatare și inelul tău nu va intra canalizare din nou.

【PREMIUM ȘI MATERIAL DURABIL】 Nostru chiuveta baie dop se face de anti-cracare îngroșat calitate din oțel inoxidabil și alamă material, cu durabilitate, plat și confortabil atinge termina, structură puternică, acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp fără fisuri și scurgeri de apă.

【DRENAT RAPID CU UN singur CLIC】 chiuveta bușonul de golire are o frumoasă bază glonț tracțiune forma.Buna revenire puterea, ușor de etanșare și de scurgere a apei, cu o singură apăsare.Foarte convenabil și rapid.Structurat, cu margele de calcat-gel de silice garnitura, pentru a preveni canalizare de la miros, astfel încât vă puteți bucura de aer curat la domiciliu.

【INSTALARE SIMPLĂ】 Instrument-Instalare gratuit, Oricine poate instala ferestre pop-up scurgere datorită structurii sale simple, doar scoate cel vechi si se introduce sita de bază pentru a finaliza instalarea.Caietul de sarcini

Produs Material: otel Inoxidabil + alamă de înaltă calitate

Produs De Culoare: Argint

Dimensiune Produs:

Conținutul pachetului: Dublu-strat de Filtrare din Oțel Inoxidabil Plug x 1

Notă

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Feedback-ul:

1. Dacă primiți comanda în stare bună, ne-ar fi recunoscător dacă ne-ar lăsa de 5 STELE FEEDBACK-ul POZITIV.

2. Pls contactati-ne, în primul rând, dacă nu sunteți mulțumit cu elementul atunci când a primit, va vom oferi o soluție satisfăcătoare înainte de a-ți părăsi orice feedback-ul sau de litigiu, se va da un răspuns în 24 de ore, Dacă nu obține răspunsul în acest timp, vă rugăm să retrimiteți ei.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Adauga un comentariu

Rating: