6Pack Inele pentru Șervețele de Fructe Inele pentru Șervețele Set de Nunta Petrecere de Craciun Decor de Masă de Metal Șervețel Catarama Capsuni

  • 55.02lei
  • 33.00lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f283062
Tag-uri:
  • bling inele pentru șervețele, Inele Pentru Servetele, Șervețel De Crăciun Inel, frunze de inele pentru șervețele, Aur Inele Pentru Șervețele
  • Nume De Brand - firlar
  • Origine - China Continentală

CNY 101.67 Caracteristici

1. Fructe Șervețel Inel: fructe inele pentru servetele sunt confectionate din aliaj, injectați cute strawberry / lamaie forma, care este un fel de element de practice și artistice natura.

2. Masa Decor de masă: O setare de masă pare mult mai primitoare cu șervețele de pânză și frumoase inele pentru șervețele.Ele sunt cheia decoratiuni care fac atmosferă elegantă pe masă, împreună cu mâncăruri excelente în culoare, aroma, și gustul, iar inelele au un efect vizual care face la punctul de finisare.

3. Largă Aplicabilitate: Noastre de inele pentru servetele sunt potrivite pentru o petrecere de aniversare, nunta, petrecere, aniversare, petrecere, petrecere de aniversare, de Ziua Recunoștinței, de Paști, de Crăciun, Halloween, și alte festivaluri.De asemenea, aceste inele pentru servetele pot fi folosite in casa, birouri, hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, magazine, si multe alte locuri.

4. Dulce Cadou: durabilitatea inele de servetele, de înaltă calitate material, ochi-prinderea de design, care sunt un cadou perfect pentru familie și prieteni.În prezent nu trebuie să fie extravagant sau scump, doar un mic cadou poate fi un gest extraordinar.

5. Reutilizabile Inele pentru Șervețele: Set de 6, acestea nu sunt de unică folosință, astfel încât le puteți utiliza de mai multe ori.Și nu este ușor murdare, fără o curățare frecventă.

Caietul de sarcini

Material: Aliaj

Culoare: Rosu, Galben

Dimensiune: Capsuni 3.5×2,5 cm, Lamaie 4×2.8 cm

Greutate: 90g

Pachetul Include:

6× Inele Pentru Șervețele

Adauga un comentariu

Rating: